12 Μαΐου 2012

Τρίτη στη λίστα της Sun με τις πιο σέξι γυναίκες η Γεωργία Σάλπα!

Η βρετανική εφημερίδα The Sun ψήφισε τις 100 πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη. Η "δική μας" Γεωργία Σάλπα βρίσκεται στην τρίτη θέση ενώ η Tulisa Contostavlos στην έβδομη.
Στην ψηφοφορία έλαβαν μέρος 22.502 αναγνώστες.
Η τελική δεκάδα έχει ως εξής:

Δημοσκόπηση: Ποιος ήταν ο πιο ανεύθυνος αρχηγός την περασμένη βδομάδα;

Ψηφίστε:

Βίντεο-Παντού ξύλο στην Πόλη: Τώρα ξύλο μεταξύ Φενέρ-Γαλατά

Δείτε το βίντεο:

Tα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (13-5-2012)

Δείτε τα:

Τώρα! Ξύλο μεταξύ Παναθηναϊκών και τούρκων της Γαλατά-ΒΙΝΤΕΟ

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η πλατεία Ταξίμ πριν λίγο με συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και της Γαλατσαράι. Μαχαιρώθηκε νωρίτερα οπαδός της Φενέρ σε επεισόδια μεταξύ του΄ρκων καθώς σήμερα γίνεται και το Σούπερ Καπ στην Τουρκία μεταξύ Φενέρμπαχτσε και Γαλατά Σεράι. Δείτε video:

Υπερηχητικό όπλο καταστολής θα χρησιμοποιηθεί στο Λονδίνο

Τη χρήση ενός υπερηχητικού όπλου κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας. Το εν λόγω όπλο αμερικανικής κατασκευής, γνωστό και ως «Ακουστική Συσκευή Μεγάλης Εμβέλειας (LRAD)», εκπέμπει ήχους που προκαλούν αφόρητο πόνο σε όσους βρίσκονται κοντά στον πομπό.

Σόιμπλε: Αν οι Έλληνες έχουν κάποια ιδέα για την ανάπτυξη τη συζητάμε

Νέο μήνυμα στην Ελλάδα στέλνει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε που με συνέντευξή του στην αυριανή έκδοση της Welt αναφέρει με νόημα ότι καμιά χώρα δεν μπορεί να πιέσει κάποια άλλη να παραμείνει στο ευρώ.

Γιούνκερ: Να δώσουμε χρόνο στους Ελληνες να αποφασίσουν

«Εάν η Αθήνα χρειάζεται χρόνο για το σχηματισμό κυβέρνησης, πρέπει να της τον δώσουμε» σημειώνει ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, συστήνοντας στους Ευρωπαίους «να μην κουνούν το δάκτυλο στους Έλληνες, αλλά να τους αφήσουν να αποφασίσουν μόνοι τους τι θα κάνουν».

Αρχηγός κόμματος – που μπήκε στη Βουλή, σκορπούσε χρήμα σε εκδότες για να συκοφαντούν τους αντιπάλους του

Αρχηγός κόμματος – που μπήκε στη Βουλή, σκορπούσε χρήμα σε εκδότες για να συκοφαντούν τους αντιπάλους του
[Όλοι μπορούμε να φανταστούμε ποιον εννοεί το enimerosi24.gr απ' όπου και η ανάρτηση]

Πληθαίνουν οι φήμες, αλλά ακόμη χειρότερα, οι καταγγελίες που αναφέρουν ότι αρχηγός κόμματος σκορπούσε χρήμα προεκλογικά σε εκδότες και εκδοτίσκους, για να συκοφαντήσουν τους εχθρούς του! Η αλήθεια είναι ότι κατάφερε να περάσει το κατώφλι της Βουλής, αποδεικνύοντας ότι τα χρήματά του έπιασαν τόπο!

Είπαμε ο Ανδρέας Τσίπρας θέλει την Αυριανή του

Και φυσικά θέλει και τη Δραχμή του:

Η θεωρία των παιγνίων στα σύγχρονα πολιτικά κόμματα. Πως ο Αντώνης Σαμαράς κέρδισε

... Από την διπλωματική εργασία του Αριστείδη Ράβανου (2011) 'Το Μάνατζμεντ ενός Πολιτικού Οργανισμού'... 

Η θεωρία των παιγνίων ξεκίνησε ουσιαστικά το 1928. όταν ο ουγγρικής καταγωγής μεγάλος μαθηματικός John von Neumann δημοσίευσε το θεμελιώδες θεώρημα «μηδενικού αθροίσματος» στο οποίο η απώλεια ενός παίκτη είναι ίση με το κέρδος ενός δεύτερου. Το 1944 ο Neumann σε συνεργασία με τον Oskar Morgenstem δημοσίευσαν τη Θεωρία Παιγνίων' και Οικονομική Συμπεριφορά. Με αυτή μελέτησαν ανθρώπινες αλληλεπιδράσεις, όπου το καλύτερο που μπορεί να πετύχει κανείς εξαρτάται από το τι θα κάνει ο αντίπαλος. Από εκείνη την' περίοδο, η συγκεκριμένη θεωρία εφαρμόστηκε σε ένα μεγάλο εύρος πεδίων, μεταξύ των οποίων οι επιχειρήσεις (ιδιαίτερα όταν υπάρχουν δύο μείζονες «παίκτες»), ακόμα και στην πολιτική.

Γ. Βρούτσης: Κύριε Τσίπρα, τέλος η καλοπέραση της εξέδρας.

Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του, έδωσε στο ΣΥΡΙΖΑ την πολιτική ισχύ για να συμβάλλει και στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και στην έξοδό της από την κρίση.

Δυστυχώς, ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται τα πράγματα, από τις εκλογές μέχρι σήμερα, δεν είναι ούτε εθνικά χρήσιμος ενώ βάζει σε κίνδυνο την παραμονή της χώρας μας στην ευρωζώνη.

Για σκεφτείτε το...

«ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ……

Σκοπιανολάγνος Γλέζος: Θα βάλει μηνιαίο χαράτσι σε όποιους παίρνουν πάνω από 20.000!!! (βίντεο)




[Του απάντησε ο Άδωνις και τον έκανε ρόμπα τον παππού που αντί α τον κρύψουν τον έχουν αφήσει ελεύθερο α κάνει το λαγό]
 
Μ. Γλέζος στην εκπομπή "Πρωϊνό MEGA":

Έγκλειστοι Μακρονήσου εναντίον ΟΣΦΠ!Ένα άγνωστο ντοκουμέντο με αφορμή τα ...εγκαίνια της Μακρονήσου (βίντεο)

Σαν σήμερα “εγκαινιάστηκε” η Μακρόνησος όπου αρχικά κρατήθηκαν στρατιωτικοί “ύποπτοι ως αριστεροί”.Επιλέξαμε για την επέτειο ένα μικρό απόσπασμα από το εξαιρετικό αφιέρωμα του Ηλία Γιαννακάκη στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στα πλαίσια της εκπομπής "ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ" της ΕΤ1.

Το Facebook ξεκινάει τις χρεώσεις- Μέχρι και δυο δολάρια για κάθε post

16%, το ποσοστό δηλαδή των facebook φίλων σου που κοιτάζουν τα status updates σου, είναι πολύ χαμηλό. Αν θέλεις να τους αναγκάσεις να σε προσέξουν, προσεχώς θα μπορείς. Αρκεί να δεχτείς να πληρώσεις για το νέο highlight button.

Ακόμα δεν τα 'δαμε όλα: Το 30% δηλώνει πως θα ψηφίσει άλλο κόμμα αν ξαναγίνουν εκλογές!!

Ο Αλέξης Τσίπρας αναδεικνύεται σε κυρίαρχο πολιτικό πρόσωπο αυτές τις πρώτες μετεκλογικές μέρες. Οι πολίτες του δίνουν, για πρώτη φορά,την πρώτη θέση στην κλίμακα του καταλληλότερου πρωθυπουργού, ενώ θεωρούν ότι τήρησε και την καλύτερη στάση στις διαβουλεύσεις για το σχηματισμό κυβέρνησης.

Βενιζέλος σε Παπούλια: Πρέπει να πιέσεις τον Τσίπρα να συμμετέχει σε οικουμενική (βίντεο)

- Παράθυρο αισιοδοξίας απο τον Κ. Παπούλια
- Βενιζέλος: Πιέστε τον ΣΥΡΙΖΑ για οικουμενική - Όλος ο διάλογος - Φωτο και video NewsIt
- Παπούλιας αστειευόμενος: Πρέπει να δουλέψουμε και τα σαββατοκύριακα και αμισθί
- Κατέθεσε την εντολή ο Ευ. Βενιζέλος - Εφυγε απο το Προεδρικό χωρίς να κάνει δηλώσεις
- Ακυβέρνητη η Ελλάδα - Διορισμένος δικαστής θα λάβει κρίσιμες αποφάσεις για οικονομία - Σκόπια

Αγιογραφία New York Times για τον Alexis

Την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας μέσα από τη σκιαγράφηση του προφίλ του Αλέξη Τσίπρα επιχειρεί να αναλύσει σε άρθρο της η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας New York Times. Παρουσιάζοντάς τον ως το «ανερχόμενο αστέρι» της ελληνικής πολιτικής σκηνής, η εφημερίδα εξηγεί την «επιρροή» του Αλέξη Τσίπρα στους ψηφοφόρους της προηγούμενης Κυριακής αλλά και τους ερωτηθέντες σε πρόσφατες δημοσκοπήσεις, που τον χρίζουν τον πιο δημοφιλή πολιτικό, ως αποτέλεσμα της σταθερά δραστήριας αλλά διακριτικής πολιτικής του παρουσίας.

Αύριο στις 12 η πρώτη συνάντηση Παπούλια με τους τρεις

Αύριο στις 12 θα συναντηθεί ο Παπούλιας μόνο με τους Σαμαρά, Τσίπρα, Βενιζέλο, δηλ. όσους πήραν την διερευνητική εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης. Με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς θα συναντηθεί με τον καθένα ξεχωριστά.

Βίντεο: ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Ιδεολογία ναρκωτικό μου

Δείτε το:

Πόση ανωμαλία κουβαλάει ο κόσμος; Για βιασμό συναδέλφων τους κατηγορούνται 12 πυροσβέστες

Σε απάνθρωπα καψόνια υπέβαλαν δύο νέους εθελοντές συναδέλφους τους, δώδεκα Γάλλοι πυροσβέστες, στους οποίους ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό και βιαιοπραγία.

Οι δύο εθελοντές κατήγγειλαν ότι υποβλήθηκαν σε «καψόνια», ο ένας μετά τον άλλο, στις 6 Μαΐου, στο πίσω μέρος ενός πούλμαν που μετέφερε την ομάδα στο Παρίσι, μετά από έναν αγώνα που είχαν δώσει στο Κολμάρ.

Ξύπνα ΑΝΤΩΝΗ !!!!!!

Τώρα που το θέατρο των διερευνητικών εντολών φτάνει στο τέλος του, ήρθε η ώρα να πάρω ξεκάθαρη και ειλικρινή θέση για την ήττα της ΝΔ και τις ευθύνες που αναλογούν στον καθένα, όπου και αν βρίσκεται. Θα πω τα πράγματα με το όνομά τους, αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους, γιατί αυτό πιστεύω ότι είναι η μόνη μου συνεισφορά στη φιλία και τα αισθήματα που τρέφω για τον Αντώνη Σαμαρά. Ξέρω ότι το πιο πιθανό είναι να τα ακούσω πάλι από κάποιους που ξεβολεύω ή να μην φτάσουν καν οι απόψεις μου στο πρόεδρο, αλλά δε θα τους κάνω το χατίρι και θα ακουστούν όσα κάποιοι σκιάζονται να πούν…

Αθλιότητες από τη Daily Mail: Ελληνίδες πουλάνε τα παιδιά τους λόγω κρίσης

Νέο ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας προσπαθεί να ενημερώσει το κοινό της για το τι συμβαίνει στους δρόμους της Αθήνας. Δηλαδή συσσίτια απόρων και μανάδες που πουλάνε τα παιδιά τους ή τα αφήνουν αμανάτι στους παιδικούς σταθμούς.

Δημοσκόπηση Κάπα Research: ΣΥΡΙΖΑ 20,5%, ΝΔ 18,1%

Λίγες ώρες πριν την κρίσιμη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, η τρίτη κατά σειρά δημοσκόπηση, αυτή τη φορά από την Καπα Research φέρνει τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα με ποσοστό 20,5%.

Ειδικές ευχαριστίες Χατζηοσμάν προς την «Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης»

Δύο διαφορετικά ευχαριστήρια μηνύματα εξέδωσε για την εκλογή του ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν.

Στο ένα, που εστάλη στα ελληνόφωνα ΜΜΕ, εκφράζει την «αμέριστη συμπαράστασή» του στους «συμπολίτες της Ροδόπης», ευχαριστώντας τους για την «ψήφο εμπιστοσύνης» προς το πρόσωπό του, και δεσμεύεται να συνεχίσει να αγωνίζεται «για την επίλυση των προβλημάτων της Ροδόπης μας».

Τι θα γίνει στη σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας;

Μόλις μπούνε οι πολιτικοί αρχηγοί στο γραφείο ο Αλέξης Τσίπρας που τις τελευταίες μέρες έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και όλοι κρέμονται απ' τα χείλη του θα πει:

Ο συνιδρυτής του Facebook δεν είναι πια Αμερικανός


Ο Βραζιλιανής καταγωγής συνιδρυτής του Facebook, Eduardo Saverin (φώτο δεξιά), δεν είναι πλέον Αμερικανός πολίτης σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

Το Αμερικανικό δίκτυο, που επικαλείται στοιχεία από την οικονομική υπηρεσία των ΗΠΑ, κάνει λόγο για κίνηση συμφέροντος από τον Saverin μια εβδομάδα πριν τη δημόσια προσφορά μετοχών του facebook αξίας 11.8 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Το "εγέρθητω" του Καραμανλή στους δημοσιογράφους

Μπορεί το κλίμα στη Νέα Δημοκρατία να είναι εκρηκτικό λόγω του αποτελέσματος των εκλογών, ωστόσο ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του κόμματος, Κώστας Καραμανλής δεν χάνει το χιούμορ του.

Ο ανιψιός του Στίβι Γουόντερ τον κατηγορεί για αιμομιξία

5 εκ. δολάρια πήγε να τσιμπήσει ο Άλφα Λορένζο Γουόλκερ από τον διάσημο θείο του, Στίβι Γουόντερ, απειλώντας ότι θα βγει και θα υποστηρίξει ότι τον 'πασπάτευε΄ όταν ήταν μικρός.

Μια σύλληψη για ληστεία αυτοκινήτου και μια για κατοχή μεγάλης ποσότητας μαριχουάνας ήταν το χάιλαιτ στο εγκληματικό μητρώο του 38χρονου Άλφα Λορένζο Γουόλκερ μέχρι πριν μερικές μέρες, όταν και συνελήφθη για εκβιασμό του θείου του, Στίβι Γουόντερ.

Oι δαπάνες για την Άμυνα μέχρι το 2016 -Τι προβλέπεται για τους μισθούς

Το ΥΕΘΑ έστειλε την εισήγηση του, που ζητήθηκε από το υπουργείο Οικονομικών για τις αμυντικές δαπάνες μέχρι το 2016 και σύμφωνα με τα όσα εισηγείται προκύπτει ότι:
• Προτείνεται ομαλή μείωση των πιστώσεων για αποδοχές του προσωπικού κατά το ύψος των σχετικών αποχωρήσεων, γιατί όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται “επιπρόσθετη μείωση στο ύψος των αποδοχών του εκτιμάται ότι θα επιφέρει πλήγμα στο αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων”.

Τα επίμαχα σημεία στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ.ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ.

ΑΡΘΡΟ 6 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 20 ΠΕΡΙΠΟΥ: