09 Ιανουαρίου 2013

Παρακαλετός στον Τσίπρα ο Καμμένος

[Ενώ ορκίζεται (σταυρώνοντας τα δάχτυλα πίσω από την πλάτη) ότι δεν είχε καμία επαφή με Μιχαλολιάκο... Έλα τώρα Προεδρεύοντα! Πες την αλήθεια...]
 
 Ικανοποιημένος εμφανιζόταν  χθες στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος, που η Χρυσή Αυγή στήριξε την πρότασή του για να στηθούν τέσσερις κάλπες για τη λίστα Λαγκάρντ, εμπλέκοντας και τους κκ. Γ. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμο. Ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», «ορκιζόταν πάντως ότι επικοινώνησε τηλεφωνικώς τρεις φορές με τον κ. Αλ. Τσίπρα ζητώντας του να στηρίξει την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων και μία φορά με τον κ. Αθ. Παφίλη του ΚΚΕ».

Τι του απάντησε ο κ. Τσίπρας δεν αποκάλυψε. Απλώς ο κ. Καμμένος είπε ότι περιμένει μία απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ και προσδοκά ότι ορισμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν υπέρ της πρότασής του στη μυστική ψηφοφορία.

Αργά χθες βράδυ, επιχείρησε να προσεγγίσει και ορισμένους άλλους βουλευτές. Επί μισή ώρα συνομιλούσε χαμηλοφώνως στο περιστύλιο της Βουλής με τον κ. Α. Λοβέρδο και η συζήτηση ήταν εξαιρετικά έντονη. Είπε επίσης, ότι δεν είχε καμία επαφή με τον κ. Ν. Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής. Ούτε καν, είπε, συνεννοήθηκε μαζί του για την πρόταση να συμπεριλάβει τους κκ. Παπανδρέου και Παπαδήμο στην προκαταρκτική.

Πηγή: Βηματοδότης