17 Ιανουαρίου 2013

Βίντεο: Διαξιφισμοί Τσίπρα-Βενιζέλου

Έντονοι ήταν οι διαξιφισμοί του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου και του αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, σε επίπεδο δευτερολογίας.

«Είναι ανίερο το δικαίωμα του σκευωρού και είναι ανίερος ο χυδαίος εκβιασμός στις συνειδήσεις των βουλευτών», τόνισε στην δευτερολογία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

«Το πρόβλημα του κου Βενιζέλου δεν είναι η απόκρυψη της λίστας για δύο χρόνια, αλλά η δημοσίευσή της», είπε ο Αλέξης Τσίπρας απαντώντας στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Η δημοσίευση της λίστας έγινε χάρη στον ΣΥΡΙΖΑ. Χάρη στις παρεμβάσεις μας στη Βουλή αποκαλύφθηκε η λίστα», τόνισε.

«Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ζητάνε υπογραφές από αυτούς που τους έχουν στο χέρι .Κι εμάς δεν μας έχουν στο χέρι ώστε να υπογράφουμε», είπε.

Η δευτερολογία του Ε. Βενιζέλου:



Η δευτερολογία του Αλέξη Τσίπρα



Και τρίτο γύρο είχε η κόντρα ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Ευάγγελο Βενιζέλο. "Είστε επαγγελματίες και ασυγκράτητοι συκοφάντες", τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απευθυνόμενος στον πρόεδρο και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

"Κατανοεί κανείς το όριο της αυτοενοχοποίησης, όταν όμως το όριο της αυτοενοχοποίησης ξεπερνιέται και φτάνει στο όριο της αυτογελοιοποίησης, τότε είναι καλό να συγκρατιέται", ήταν η απάντηση του κ. Τσίπρα





enikos.gr