02 Ιανουαρίου 2013

Κανονικά ΓΑΠ και Μπένυ πρέπει να κάνουν παρέα στον Παπακωνσταντίνου…

Διάχυτη είναι η αίσθηση στους πολιτικούς κύκλους ότι ο Παπακωνσταντίνου δεν θα πάει μόνος του στο Ειδικό Δικαστήριο αλλά παρέα τουλάχιστον με τον Παπανδρέου, αφού ο Μπένυ φαίνεται να τη γλιτώνει λόγω συμμετοχής στην κυβέρνηση που δεν είναι ώρα να πέσει.

Τελευταίες πολύ σοβαρές πληροφορίες του parapolitika.gr αναφέρουν ότι δεκάδες ονόματα της λίστας Λαγκάρντ περιλαμβάνονται και στη λίστα των 4.150 μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου που είχε δώσει στη Βουλή ως υπουργός Οικονομικών ο Β. Βενιζέλος τον Ιανουάριο του 2012.

Για όσους δεν θυμούνται, ο Παπανδρέου με το σύνθημα «λεφτά υπάρχουν» το 2009 υποσχόταν ότι θα τα πάρει από τους οφειλέτες (σς τα περίφημα τότε 31 δις ευρώ). Τελικά ,όταν ανέλαβε την εξουσία το θέμα ξεχάστηκε και ο Παπακωνσταντίνου δεν έκανε το παραμικρό προς την κατεύθυνση δημοσιοποίησης των ονομάτων, παρότι κατά καιρούς προέβαινε σε σχετικές υποσχέσεις.

Το ερώτημα που ανακύπτει και ερευνάται πολύ σοβαρά είναι κατά πόσο έχει «πειραχθεί» η λίστα του ΣΔΟΕ και της Τράπεζας της Ελλάδος που αποφάσισε τότε να δημοσιοποιήσει ο Βενιζέλος. Πόσο , από ποιους και πότε;

παραπολιτικα