24 Ιανουαρίου 2013

ΝΔ για τον αναρχοφασίστα του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να μας βγάλει κι απ' το ΝΑΤΟ

Νέο πεδίο αντιπαράθεσης βρήκαν η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Χρήστο Καραγιαννίδη στο Kontra Channel.

Το… χορό των ανακοινώσεων άνοιξε η Νέα Δημοκρατία, στην συνέχεια απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ για να επανέλθει η Συγγρού ζητώντας από την αξιωματική αντιπολίτευση να πάρει άμεσα θέση για τις θέσεις του βουλευτή της.

«Ο κατά τα άλλα λαλίστατος κ. Σκουρλέτης και το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αντί να απαντήσουν επί της ουσίας, μιλούν και πάλι για δήθεν διαστρέβλωση των θέσεων του κ. Καραγιαννίδη.

Εμείς, περισσότερο από τον κ. Σκουρλέτη, θα ευχόμασταν να είναι έτσι. Όμως, ο βουλευτής του τα είπε επί λέξει. Σημασία έχει αν η θέση αυτή εκφράζει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα. Αν τον εκφράζει, προφανώς το κατανοούμε. Αν δεν τον εκφράζει, ας τον αποκηρύξει. Αλλά, επιτέλους, πάρτε θέση!

Και επειδή έχετε και μανίες περί δήθεν διαστρεβλώσεων, επισυνάπτεται όλο το κείμενο για να διαλέξετε όποιο κομμάτι θέλετε», αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Άμεση ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Το δρόμο της αντιπαράθεσης με πλαστογραφίες, λάσπες και ψεύδη η ΝΔ και η κυβέρνηση θα τον περπατήσουν μόνοι τους. Επιλέγουμε την αντιπαράθεση στο πεδίο των κοινωνικών αγώνων μαζί με τους εργαζόμενους στα ΜΜΜ, στα ναυπηγεία Ελευσίνας, μαζί με όλους αυτούς που αγωνίζονται για τη δημοκρατική ανατροπή και αντιπροσωπεύουν την ελπίδα και το αύριο αυτού του τόπου».