16 Ιανουαρίου 2013

Μαρκόπουλος - Ζώης διαψεύδουν ότι έγιναν κώλ@ς για την καρέκλα

Απάντηση δίνει ο ανεξάρτητος βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και έκαναν λόγο για τσακωμό του με τον Χρήστο Ζώη.

"Ποτέ δεν μάλωσα με τον Ζώη, πολύ δε περισσότερο για αρχηγίες και άλλα παρόμοια φανταστικά. Κάποιοι μάλλον δεν αντέχουν να μας βλέπουν τον έναν κοντά στον άλλον" δήλωσε συγκεκριμένα ο ανεξάρτητος βουλευτής

Ζώης : "Όσοι διακινούν τέτοια ψεύδη , φοβούνται εκείνα που θα έλθουν"

Θα μπορούσε να γελάσει , έστω και πικρά , για τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες γύρω από το όνομα του. Ο λόγος για τον αποχωρήσαντα από τους «Ανεξάρτητους» Χρήστο Ζώη ο οποίος δεν προβληματίζεται καν για τα εναντίον του «χτυπήματα» με τους φανταστικούς - όπως τους χαρακτηρίζει - διαλόγους που μεταφέρονται ότι είχε με τον Κώστα Μαρκόπουλο χθες το βράδυ. Απλά περιμένει και δηλώνει στο parapolitika.gr : «Οι κουβέντες μας με όσους αποχώρησαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες αφορούν την αμιγώς την προοπτική της πατρίδας μας. Καμία σχέση με καρέκλες και αξιώματα. Όσοι προσπαθούν να μας απαξιώσουν μεταφέροντας τέτοιες φαντασιώσεις , το μόνο που πετυχαίνουν είναι να βγάζουν μπροστά το άγχος τους και την αγωνία τους για τα όσα φοβούνται ότι μπορεί να έλθουν».

παραπολιτικα