25 Ιανουαρίου 2013

Άλλη μια σφαλιάρα στους γνωστούς φασίστες: Ο Κασιδιάρης δεν μπορεί να αποκλειστεί από την προανακριτική

[Περίεργο που ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε τον αποκλεισμό του! Αφού προχθές τα βρήκαν και ζήτησαν μαζί να βάζουν τους μάρτυρες στον ορό της αλήθειας και να παρατηρούν με βιομετρικές κάμερες αν διαστέλλονται οι κόρες των ματιών τους όταν καταθέτουν...]


Ζήτημα δεοντολογίας έθεσαν οι συνήθεις ύποτοι της αριστεράς στον πρόεδρο της Βουλής για τη συμμετοχή στην προανακριτική επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος είναι υπόδικος με βαρύτατες κατηγορίες και έχει αρθεί η βουλευτική του ασυλία.


Εναντίον του Ηλία Κασιδιάρη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη με βαρύτατες κατηγορίες για την υπόθεση της επίθεσης, το 2008 στην Πανεπιστημιούπολη ενώ είχε ορισθεί και η ημερομηνία δίκης του, η οποία αναβλήθηκε επειδή στο μεταξύ εξελέγη βουλευτής. Επιπλέον μετά από αίτημά του έχει αρθεί η βουλευτική του ασυλία για τη συγκεκριμένη δίκη, αλλά είναι μέλος της Προκαταρκτικής για το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης προσέφυγε στον κανονισμό της Βουλής αλλά δεν βρήκε πουθενά ότι ένας υπόδικος βουλευτής μπορεί να αποκλειστεί από την Προκαταρκτική Επιτροπή. Έτσι παρά τα διαβήματα των κομμάτων ο κ. Κασιδιάρης θα εξακολουθήσει να είναι μέλος της Επιτροπής.