08 Ιανουαρίου 2013

Άλλαξαν τα δεδομένα για τον δράκο της Πάρου... κοινώς: την π@@τσισε

Αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση με την άγρια κακοποίηση της 15χρονης Μυρτούς στην Πάρο από τον αδίστακτο Πακιστανό, αφού μετά από το σίριαλ αναφορικά με την ηλικία του -προσπάθησε να πείσει τις αρχές που είναι ανήλικος- με εντολή εισαγγελέα θα αντιμετωπιστεί τελικά ως ενήλικος, αφού τα στοιχεία που έχουν πλέον στα χέρια τους καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς του...
για το νεαρό της ηλικίας του και έτσι θα δικαστεί ως ενήλικος, αντιμετωπίζοντας την ποινή των ισοβίων.

Το ανθρωπόμορφο τέρας που αφού κακοποίησε σεξουαλικά την έφηβη στη συνέχεια προσπάθησε με μία πέτρα να της διαλύσει το κεφάλι, έχει μεταφερθεί πλέον στις φυλακές Γρεβενών όπου κρατείται μαζί με τον βιαστή της Ξάνθης και άλλους κατηγορούμενους για σεξουαλικά εγκλήματα σε ειδική πτέρυγα, αφού αφού και οι δύο τους αποτελούν «κόκκινο πανί» για τους υπόλοιπους έγκλειστους.

Όπως αναφέρει και η Espresso, η οποία επικαλείται τη μαρτυρία σωφρονιστικού από την πρώτη στιγμή που πήγαν εκεί ο Πακιστανός και ο δολοφόνος της Ξάνθης, η παρουσία τους προκάλεσε την οργή των υπολοίπων. «Πλέον κρατούνται σε ειδική υποπτέρυγα, μαζί με κατάδικους για σεξουαλικά εγκλήματα, οι οποίοι βρίσκονται εκεί υπό τον φόβο βίαιων αντιδράσεων από τους άλλους φυλακισμένους. Τρώνε και προαυλίζονται μόνοι τους, μακριά από τους άλλους φυλακισμένους».