05 Ιανουαρίου 2013

Ρε τον καημένο τον Ψωμιάδη: "Η ΝΔ με χρησιμοποίησε μόνο για τις ψήφους"...

[Δεν τον παρεξηγούμε και ούτε χαιρόμαστε για την ήττα που έφαγε, που θα μπορούσαμε επειδή 2 χρόνια τώρα μας είχε γκαστρώσει με τα φεύγω δεν φεύγω... απλά καταλαβαίνουμε την πίκρα του για το τέλος της καριέρας του στη ΝΔ... Όσα είπαν με τον αδερφό του, είναι πολύ χοντρά για να ξεχαστούν και η νοοτροπία τσιφλικά που θεωρεί την καρέκλα οικογενειακή υπόθεση είναι ξεπερασμένη....]

Πικραμένος εμφανίστηκε ο έκπτωτος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος έστρεψε τα βέλη του κατά της Νέας Δημόκρατίας μιλώντας στα μέλη της παράταξής του ενόψει των σημερινών εκλογών για την ανάδειξη του αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με το seleo.gr ο κ. Ψωμιάδης είπε «το κόμμμα χρησιμοποίησε εμένα και τον αδερφό μου Διονύση, ο οποίος έφερνε ψήφους και από άλλες παρατάξεις. Αυτό το ήξερε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος με είχε ευχαριστήσει. Χτυπώντας το Διονύση χτυπάτε εμένα. Σας πάει η καρδιά να με προδώσετε;».

Αναφερόμενος πάντως στον πρώην βουλευτή της ΝΔ Απόστολο Τζιτζικώστα που διεκδικεί τη θέση του περιφερειάρχη, τον χαρακτήρισε αλαζόνα.

iefimerida.gr