18 Ιανουαρίου 2013

Ο γνωστός θεατρίνος Πελεγρίνης εκτός από λαθρολάγνος αποδεικνύεται και αναρχολάγνος

Στη χθεσινοβραδινή εκπομπή της ΝΕΤ "Πέμπτη βράδυ Χ2" ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, ούτε λίγο ούτε πολύ δικαιολόγησε τους καταληψίες δημοσίων κτηρίων, για να επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά ότι τη μεγαλύτερη ευθύνη στη διάλυση των πανεπιστημίων τη φέρουν τα λαμόγια που τα διοικούν.

Μιλώντας συγκεκριμένα για την εκκένωση της κατάληψης της Λέλας Καραγιάννη, είπε ότι δεν βλέπει "το λόγο της εκκένωσης του κτηρίου από αυτούς που το είχαν καταλάβει οι οποίοι μπορεί...
και να το είχαν μεγαλύτερη ανάγκη από το πανεπιστήμιο στο οποίο κληροδοτήθηκε με τη δέσμευση να στεγάζει φοιτητές από την Κωνσταντινούπολη και την Κεφαλλονιά και αφού δεν υπάρχουν τέτοιοι δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε" συμπλήρωσε!! Όταν του επεσήμαναν ότι οι όροι του κληροδοτήματος μπορεί να αλλάξουν και να αλλάξει και η χρήση του, τα μάσησε λίγο για να πει ότι είναι πολύ δύσκολο... κάτι σαν "που να τρέχουμε τώρα ρε αδερφέ"

Τέλος όταν τον ρώτησαν αν συμφωνεί δηλ. με τους καταληψίες, προσπάθησε να το μπαλώσει λίγο και είπε ότι δεν συμφωνεί αλλά το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άχρηστο στο παν/μιο γιατί δεν έχει τα χρήματα για να το ανακαινίσει και να το εκμεταλλευτεί... άρα έπρεπε να αφήσουμε τους άπλυτους μέσα!!