27 Ιανουαρίου 2013

Λαϊκό δικαστήριο έξω απ' την Τούμπα μετά την ήττα από την Ξάνθη

Το σύνθημα "Βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα" ακούγεται αυτή την ώρα έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας. Μερίδα οπαδών του "Δικεφάλου" περιμένει τους παίκτες του ΠΑΟΚ για να τους ζητήσει εξηγήσεις για την ήττα από την Ξάνθη. Πρώτος έφυγε...
ο Γκαρσία, ο οποίος χειροκροτήθηκε και λίγο αργότερα αποχώρησε ο Λίνο.

Όσον αφορά τον αγώνα που ενθουσίασε τον Ρομπέρτο Κάρλος σε σημείο να σκέφτεται να μείνει μόνιμα στη χώρα μας για να μη χάνει αγώνα της Super League:

Λίγα 24ωρα μετά το επιβλητικό 6-0 επι της Καλλιθέας, ο «Δικέφαλος του Βορρά» γνώρισε την πρώτη εφετινή εντός έδρας ήττα του. Όπως εξελίχθηκε το ματς απόλυτα φυσιολογικά, καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους κι ...από το ξεκίνημα της αναμέτρησης έδειξαν ότι δεν πήγαν στην Τούμπα με παθητική διάθεση.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη μπήκε πιο ορεξάτη στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης που τελικά δεν ήρθε. Οι ευκαιρίες που είχε ο ΠΑΟΚ δεν ήταν πολλές, ούτε θα μπορούσε να πει κανείς κλασικές. Η σωστή αμυντική τακτική που ακολούθησε το συγκρότημα του Μαρίνου Ουζουνίδη, «βραχυκύκλωσε» τους Θεσσαλονικείς που σε τρίτο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα (είχε προηγηθεί η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με το ίδιο σκορ). Επίσης, έμειναν για τρίτο ματς χωρίς νίκη (είχε προηγηθεί το 0-0 με τον Ατρόμητο στην Τούμπα).
Το γκολ που 'έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι με πλασέ, μετά από εξαιρετική συνεργασία με τον Μαρίν. Χάρις σε αυτό οι Ακρίτες πανηγύρισαν την πρώτη εφετινή εκτός έδρας νίκη τους!