07 Ιανουαρίου 2013

MEGA: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να μας εκφοβίσει, εκβιάζει, απειλεί – Το έχουν προσπαθήσει και άλλοι

Μετωπική συντονισμένη επίθεση ήταν η απάντηση τόσο του Mega όσο και της οικογένειας Μπόμπολα απέναντι στις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ κατά του καναλιού,του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη αλλά και μέρους της ιδιοκτησίας του σταθμού.

Ουσιαστικά, το Mega ανέδειξε το θέμα σε ένα από τα κορυφαία του σημερινού του βραδυνού δελτίου και κατηγόρησε ευθέως τον ΣΥΡΙΖΑ για προσπάθεια εκφοβισμού των δημοσιογράφων και απειλών σε βάρος του σταθμού.

Το έχουν προσπαθήσει και άλλοι στο παρελθόν τονίστηκε τόσο στο ρεπορτάζ που μεταδόθηκε όσο και στη συζήτηση που έγινε στο στούντιο με τη συμμετοχή της Ολγας Τρέμη, του Γιάννη Πρετεντέρη και του Παύλου Τσίμα.

«Οι δημοσιογράφοι δεν εκφοβίζονται, το έχουν αποδείξει πολλές φορές, σε πολλούς εκπροσώπους», σημείωσαν.

Μάλιστα ο ίδιος ο Γιάννης Πρετεντέρης είπε ότι αυτό που ζητά ουσιαστικά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι να εγκρίνει τα όσα μεταδίδει ο σταθμός,αλλά αυτό -όπως τόνισε- εφαρμόζεται σε άλλα καθεστώτα, όπου τα κόμματα διαμορφώνουν τα σχόλια και τις ειδήσεις.

Επισήμαναν δε ότι το κανάλι θα συνεχίσει να κάνει τη δουλειά του όπως αυτό νομίζει ασχέτως της άποψης που μπορεί να έχει ο καθένας.

Επίσης, το κανάλι μετέδωσε την ανακοίνωση της οικογένειας Μπόμπολα, απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ.

iefimerida.gr