22 Φεβρουαρίου 2013

Aμερικανός πρεσβευτής: «Μπράβο στους αστυνομικούς των 700 ευρώ!»

O Αμερικανός πρεσβευτής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ευσυνειδησία, το ζήλο και τη μεθοδικότητα που έχουν οι Ελληνες αστυνομικοί, την προσήλωση στο καθήκον τους, παρά το γεγονός, όπως είπε, ότι αμείβονται με τόσο λίγα, ούτε 700 ευρώ.

«Με εντυπωσίασαν οι Ελληνες αστυνομικοί, με τη δουλειά τους κατά της τρομοκρατίας. Τους αξίζουν συγχαρητήρια αν και κάνουν αυτή τη δουλειά με 700 ευρώ το μήνα», είπε ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα Ντάνιελ Μπένετ Σμιθ, στον πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στη συνάντηση που είχαν την Πέμπτη το πρωί, σύμφωνα με το Βηματοδότη.

Ο Αμερικανός πρεσβευτής σχολίασε ακόμη και το κυβερνητικό έργο. Είπε ότι οι μεταρρυθμίσεις που επιχειρεί η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά «προχωρούν πολύ καλά» και ότι «γίνεται καλή δουλειά», εξέφρασε μάλιστα την ικανοποίησή του για την ταχύτητα που συνήφθη η συμφωνία για τον αγωγό ΤΑΠ (χαρακτηρίζοντάς τη συμφωνία «πολύ σημαντική για την Ελλάδα και την Ευρώπη»), ενώ δεν είπε τίποτα για επενδύσεις.

protothema.gr