07 Φεβρουαρίου 2013

Το χάσαμε το κελεπούρι! "Στα σκαριά συνεργασία Ανδριανόπουλου με ΣΥΡΙΖΑ!"

Φουντώνουν οι φήμες πως στο παρασκήνιο ζυμώνεται μια συνεργασία -βόμβα. Ο πρώην υπουργός της ΝΔ Ανδρέας Ανδιανόπουλος, σύμφωνα με πληροφοορίες τελευταία τα λέει όλο και πιο συχνά με τον στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα , Νίκο Παππά, ανταλλάσσοντας απόψεις και χαράσσοντας μια κοινή στρατηγική, που στόχο έχει να απενεχοποιήσει την αριστερά στα μάτια των ανθρώπων της αγοράς και του κεφαλαίου.

Οι φήμες δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουν το φως της δημοσιόττηας καθώς και πριν από τις τελευταίες εθνικές εκλογές ο "σημαιοφόρος" του νεοφιλελευθερισμού στην Ελλάδα, είχε κάνει θετικές δηλώσεις για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης,έχοντας προφανώς κάτι κατά νου, καθώς όσοι ξέρουν τον π΄ρωην υπουργό , λένε πως ουδέποτε λέει κάτι δημόσια χώρις λόγο και ...στόχευση.

Η πληροφορία αυτή ξαναέφτασε στα δημοσιογραφικά στέκια πρόσφατα και μετά το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ, καθώς ισχυροί άνθρωποι του κεφαλαίου που συνάντησε ο Τσίπρας, είχαν ανέκαθεν καλή σχέση με τον πρώην υπουργό που έχει ακόμα σημεία αναφοράς στην άλλη άκρη του Ατλαντικού

Οι πληροφορίες λένε πως το αμέσως επόμενο διάστημα, μπορεί να υπάρξουν πιο σαφείς ενδείξεις της συνεργασίας αυτής....

Λέτε;

παραπολιτικα