01 Φεβρουαρίου 2013

Τζιμπούρ: Δεν υπάρχει πρόβλημα... στοιχιμάτιζα απλά πράματα: πόσες κόκκινες θα κερδίσουμε και πόσα πέναλτι θα μας δώσουν

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Ράφικ Τζιμπούρ για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τους τραπεζικούς του λογαριασμούς και τις φορολογικές του δηλώσεις. "Δεν υπάρχει πρόβλημα", δήλωσε, χωρίς, όμως να μπει στην ουσία της υπόθεσης.

Ο Τζιμπούρ έδωσε το παρών σε εκδήλωση χορηγού εταιρείας, που τον βράβευσε για τα 100 γκολ τα οποία έχει πετύχει στο ελληνικό πρωτάθλημα και φυσικά ρωτήθηκε για την υπόθεση:

Ο αλγερινός άσος υποστήριξε πως δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας και πως πρόκειται για μια μικρή παράλειψη η οποία θα διορθωθεί άμεσα:

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όλα θα πάνε καλά. Υπήρχε μια μικρή παράλειψη, θα διορθωθεί και δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανένας. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο φορ του Ολυμπιακού.

Όσο για τη βράβευσή του, ανέφερε: «Είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος, μακάρι να φτάσω και στα 200 γκολ», ενώ πρόσθεσε για την παραμονή του στο λιμάνι: «Έχω πει πολλές φορές ότι αυτός ήταν ο στόχος μου. Το είχα δηλώσει πάρα πολλές φορές, αυτή ήταν η επιθυμία μου, να μείνω στον Ολυμπιακό και να πανηγυρίσω μαζί με τον κόσμο του διακρίσεις κι επιτυχίες».

Τέλος, για τους αγώνες με τη Λεβάντε υποστήριξε πως: «Ακόμα είναι νωρίς, αλλά νομίζω, όπως έχουμε πει κι άλλες φορές, ότι αν παίξουμε σοβαρά και αντιμετωπίσουμε αυτά τα παιχνίδια όπως τους αγώνες του Champions League, τότε μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση».
sport.gr