18 Φεβρουαρίου 2013

Ζήλια, φάρμακα και αλκοόλ

Μία ημέρα πριν ξεκινήσει η δίκη του Οσκαρ Πιστόριους και νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Η αγγλική εφημερίδα Sun επικαλείται πηγές της Αστυνομίας και τονίζει πως στο σπίτι του Παραολυμπιονίκη βρέθηκαν στεροειδή φάρμακα.

Σύμφωνα με τους άγγλους, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεδόμενο να συνδύασε ο Πιστόριους τα φάρμακα με αλκοόλ. Κάπως έτσι μπορεί να εξηγείται η βίαιη συμπεριφορά του, που ίσως και να τον οδήγησε στο φόνο της Ρίβα Στίνκαμπ.

Οι Αρχές σε ένα από τα σενάρια τους θεωρούν πως ο Πιστόριους σκότωσε τη σύντροφο του σε μια έκρηξη οργής που προκαλείται από τα στεροειδή και στη παρενέργεια των υψηλών δόσεων των απαγορευμένων φαρμάκων.

Οι Αξιωματικοί οι οποίοι έψαξαν το σπίτι του 26χρονου βρήκαν στεροειδή στο μπάνιο, ενώ τα δείγματα αίματος του Πιστόριους εξετάζονται. Μια πηγή κοντά στην έρευνα, δήλωσε: «Τα στεροειδή φάρμακα που βρέθηκαν στο σπίτι είναι στοιχεία, ενώ υπάρχει και μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ».

Επίσης, ελέγχονται οι τηλεφωνικές κλήσεις και φημολογείται πως το βράδυ που η Ρίβα ήταν μαζί με τον Πιστόριους την κάλεσε ο πρώην της, Φρανσουά Χουγκάαρντ. Το γεγονός αυτό δεν άρεσε στον Πιστόριους.

Με λίγα λόγια, το τρίπτυχο, φάρμακα, αλκοόλ και ζήλια, ίσως οδήγησε στο έγκλημα τον διάσημο Παραολυμπιονίκη.

sport.gr