05 Φεβρουαρίου 2013

Θα μαε κόψει το γέλιο η εισαγγελέας! Προκαταρκτική εξέταση για το σχόλιο του ΑΕροψεκασμένου σκουλαρικά

Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσε το σχόλιο στο Facebook του υποψήφιου βουλευτή και στελέχους των Ανεξάρτητων Ελλώνων, Ντίμη Αργυρόπουλου ότι «την επόμενη θα τους την φυτέψουν», αναφερόμενος στην σφαίρα που έφτασε μέσα σε φάκελο στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Παναγιώτα Φάκου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί ένα διαπράττεται το αδίκημα της πρόκλησης σε τέλεση εγκλήματος.

Την έρευνα θα διενεργήσει η Κρατική Ασφάλεια υπό την εποπτεία εισαγγελέα.

Ο Ντίμης Αργυρόπουλος σε ανάρτησή του στο Facebook σχετικά με την υπόθεση έγραψε: «Μα την άλλη φορά θα τους τις φυτέψουν. Ο κόσμος εξαγριώθηκε και δεν το έχουν καταλάβει τα ζώα».

Ποιο είναι το νούμερο που ζήτησε να φυτέψουν μια σφαίρα στον Γιάννη Στουρνάρα

Ενας αποτυχών πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Ντίμης Αργυρόπουλος, έστειλε μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο facebook σε επίδοξους τρομοκράτες να φυτέψουν μια σφαίρα στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Η ΝΔ ζητάει την καταδίκη του από τον Πάνο Καμμένο.

Το στέλεχος των ΑΝΕΛ δήλωσε λίγο αργότερα μετανοιωμένος για τη δήλωσή του:

«Ήταν λάθος μου. Επιπολαιότητα μου. Ήταν ένα σχόλιο της στιγμής» τόνισε ο κ.Αργυρόπουλος.

Ποιός είναι


Ο Ντίμης Αργυρόπουλος γεννήθηκε στην πόλη των Σερρών στις 10 Μαΐου 1948 και από το 1965 ασχολήθηκε επαγγελματικά με το φωτορεπορτάζ στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Από το 1968 οι δραστηριότητες του μεταφέρονται στην Αθήνα όπου συνεχίζει το φωτορεπορτάζ για λογαριασμό του Αθηναϊκού Τύπου και των εφημερίδων της Βόρειας Ελλάδας.

Είναι μέλος της Ένωσης Φωτοειδησεογράφων Ελλάδας από το 1970 και μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου (Ελλάδας) από το 1976. Απέτυχε να εκλεγεί με τους Ανεξάρτητους Ελληνες.