07 Φεβρουαρίου 2013

Πώς δικαιολογεί την παρουσία του στην κηδεία Ντερτιλή ο Αμβρόσιος

Με επιστολή του στρέφεται κατά πάντων και κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας

Επειδή ως γνωστόν η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, ο μητροπολίτης Αιγιαλείας Αμβρόσιος, θέλοντας προφανώς να δικαιολογήσει την παρουσία του στην κηδεία Ντερτιλή και τις δηλώσεις στήριξης της Χρυσής Αυγής, με μια επιστολή-ποταμό στρέφεται κατά πάντων.


Στρέφεται εναντίον του Μίμη Ανδρουλάκη που αρνήθηκε, όπως σημειώνει, να λάβει μέρος στην ορκωμοσία της Βουλής επειδή στην αίθουσα παρίσταντο βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Στρέφεται ακόμα και εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια επειδή αρνήθηκε να συμπεριλάβει στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών τον Νίκο Μιχαλολιάκο. Στρέφεται εναντίον των Αντώνη Σαμαρά και Eυάγγελου Βενιζέλου τους οποίους κατηγορεί για «έλλειμμα δημοκρατίας».

Στρέφεται επίσης εναντίον της Αλέκας Παπαρήγα, «που απαγορεύει στο ΣΔΟΕ να πραγματοποιήσει οικονομικό έλεγχο στο ΚΚΕ». Ακόμα στρέφεται εναντίον της Μαρίας Ρεπούση με την εξής φρασεολογία: «Γιατί άραγε είναι επικίνδυνοι οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής και δεν είναι εξ ίσου επικίνδυνη και η Ρεπούση με τις ανατρεπτικές της ιδέες;» και αναφέρει ότι «στην αληθινή δημοκρατία όλοι ανεξαιρέτως χωράνε. Και οι κόκκινοι και οι πράσινοι και οι γαλάζιοι, καθώς επίσης και οι κατακόκκινοι και οι καταπράσινοι και οι καταγάλανοι».

παραπολιτικα