04 Φεβρουαρίου 2013

Και ο "πατέρας Μπουρζούκος υπερασπίζετε το ληστή τράπεζας που χάρισε στην κοινωνία

Για βάναυσο βασανισμό του γιου του από τους Αστυνομικούς κάνει λόγο ο πατέρας του Δημήτρη Μπουρζούκου που κατηγορείται για τη διπλή ληστεία στην Κοζάνη.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα» ο κ. Μπουρζούκος ανέφερε πως τον ενδιαφέρει πρωτίστως η υγεία του γιου του και όχι οι κατηγορίες που τον βαρύνουν, ενώ έκανε λόγο για βάναυση κακοποίησή του από τους Αστυνομικούς.

«Ξέρω όλες τις κατηγορίες και με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Προς το παρόν, πρέπει να δω την υγεία του γιου μου. Είναι βάναυσα κακοποιημένος. Επί τέσσερις ώρες τον είχαν γονατισμένο στο τμήμα και με τον διοικητή, τον χτυπούσαν με κλοτσιές στην κοιλιά, και έλεγε "πάρτε τους μέσα, όχι εδώ''», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Δημήτρη Μπουρζούκου προσθέτοντας πως αυτά του μετέφερε ο γιος του. «Είναι λόγια που μου είπε ο γιος μου και φυσικά πιστεύω αυτά και όχι αυτά που λένε τα γουρούνια» συμπλήρωσε.

«Τους βάλανε μέσα δεμένους με τα χέρια πίσω, γονατιστούς, με κουκούλα στο κεφάλι και τους χτυπούσαν. Και κάποια στιγμή λέει ο ένας στον άλλο: "Έλα, Νίκο, είναι σειρά σου". Και ήλθε και τους χτύπησε. Ο ένας λοιπόν από αυτούς που χτυπούσαν έχει μικρό όνομα "Νίκος" και είναι στο τμήμα της Βέροιας», κατέληξε ο κ. Μπουρζούκος.