06 Φεβρουαρίου 2013

Ντινόπουλος: Πάρτυ μισθών στο ΔΕΣΦΑ

Με νέα καταγγελία εμφανίστηκε σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ, Αργύρης Ντινόπουλος, ο οποίος δηλώνει πως στο ΔΕΣΦΑ υπάρχουν υπάλληλοι που παίρνουν μισθό έως και 8.500 ευρώ την ώρα που ο ελληνικός λαός μαστίζεται από την κρίση.

Συγκεκριμένα ο κ. Ντινόπουλος, σε ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, καταγγέλλει ότι «ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΣΦΑ (Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου) Γιώργος Παπαρσένος εισπράττει 8.500 ευρώ μηνιαίως, ενώ φρόντισε ακόμα 45 συναδέλφους του οι οποίοι εισπράττουν από 5.000 έως 7.500 ευρώ, την ίδια ώρα που ο ανώτατος μισθός δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 4.750 ευρώ μεικτά».

Σύμφωνα με το βουλευτή της ΝΔ, οι υπέρογκοι αυτοί μισθοί βασίζονται «σε δήθεν νομικές γνωμοδοτήσεις δικηγόρων της εταιρίας» όπως αναφέρει σε επιστολή του.

Τέλος ο κ. Ντινόπουλος μίλησε για μια «ακραία μορφή κακό-διοίκησης και για βαθύ κράτος το οποίο πλήττει την κοινωνία και τον ίδιο το ΔΕΣΦΑ». Να σημειωθεί πως χθες ο ίδιος κατήγγειλε τα ΕΛΤΑ για προκλητική σπατάλη καθώς φαίνεται ότι ξόδεψαν 234.000 ευρώ για να αγοράσουν κοντομάνικα μπλουζάκια.

Πηγή:Voria