02 Φεβρουαρίου 2013

Οι "Βόρειοι" για την απομάκρυνση Τουρσουνίδη

Πριν λίγες μέρες αποφασίστηκε η απομάκρυνση του Γιώργου Τουρσουνίδη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το ρόλο που είχε ως σύμβουλος του προέδρου, Ζήση Βρύζα. Την κίνηση αυτή σχολιάζουν με ανακοίνωσή τους οι Σ.Φ. ΠΑΟΚ "Βόρειοι", με τίτλο: "Γκέλα της ΠΑΕ".

Αναλυτικά: "7 Δεκεμβρίου 1994,Άρης-Π.Α.Ο.Κ 0-4 μέσα στο Χαριλάου σε μια από τις πιο εντυπωσιακές βραδιές θριάμβου της ιστορίας του Π.Α.Ο.Κ αλλά και του Γιώργου Τουρσουνίδη.18 χρόνια και 2 μήνες σχεδόν μετά,παραμονές ενός ακόμα Άρης-Π.Α.Ο.Κ, επέλεξαν κάποιοι ανιστόρητοι την ημέρα να ανακοινώσουν στο Γιώργο Τουρσουνίδη την απομάκρυνση του από την Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ.
Τη λυπηρή είδηση για τους οπαδούς του Δικεφάλου μας την μετέφερε,πραγματικό ράκος και καταστεναχωρεμένος ο ίδιος ο βετεράνος ποδοσφαιριστής που πλέον αντιμετωπίζει κι αυτός(όπως πολλοί ακόμα συνάνθρωποι μας),πρόβλημα επιβίωσης της οικογένειας του.

Ο ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των οπαδών μας "Γιωργάκης" και πραγματικό κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του Π.Α.Ο.Κ,στο παρελθόν διετέλεσε προπονητής των ακαδημιών ενώ από τον περασμένο Ιούνιο του '12 αποτελούσε μέλος του τήμ των στενών συνεργατών του πρόεδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Π.Α.Ε κ. Ζήση Βρύζα.

Σήμερα όπως μας είπε ο ίδιος ο "Γιωργάκης",υψηλόβαθμο στέλεχος της Π.Α.Ε βρέθηκε πραγματικά στη δυσάρεστη θέση να του ανακοινώσει την απομάκρυνση του.

Αναφέρουμε τη λέξη απομάκρυνση και όχι απόλυση,διότι πιστεύουμε ότι πρώτον η λέξη απόλυση δεν ταιριάζει στην ιστορία και το μέγεθος του Τουρσουνίδη και δεύτερον ότι η κατάσταση σε αυτή την "ΓΚΕΛΑ της Π.Α.Ε" μπορεί και πρέπεινα γίνει αναστρέψιμη...

Ο Π.Α.Ο.Κ την ιστορία του,ΔΕΝ πρέπει να την απαξιώνει και να την πετάει στα σκουπίδια.

Αλήθεια ποιός ο λόγος να απομακρυνθεί ο επί σειρά ετών αρχηγός της ομάδας,αυτός που τίμησε τη δοξασμένη ασπρόμαυρη φανέλα όσο ελάχιστοι ;

Y.Γ1:Kαι για να προλάβουμε ορισμένους καλοθελητές,ο μισθός του Γεώργιου Τουρσουνίδη ανέρχονταν στο ποσό των 1.000 euro...

Y.Γ2:Παραμονές αγώνα στου Χαριλάου ρέ;"

olapaok.gr