Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013

Γελάει ο κόσμος με τον κοντοπίθαρο: Έχει βάλει ΟΥΚάδες να τον φυλάνεΜία ομάδα επίλεκτων κομάντος από τη δύναμη των ΟΥΚ βρίσκεται στην προσωπική ασφάλεια του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου. Πρόκειται για άνδρες από την επίλεκτη ομάδα της Ζ' ΜΑΚ, τη μοίρα αμφίβιων Καταδρομών.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» η αγωνία στο υπουργείο για την ασφάλεια του κ. Παναγιωτόπουλου μετά την εισβολή τον περασμένο Οκτώβριο στο ΥΕΘΑ.

Από το περιβάλλον του υπουργού εκφράζονται φόβοι πως ο κ.Παναγιωτόπουλος κινδυνεύει από τρομοκρατικές επιθέσεις, ειδικά μετά και το χτύπημα στα γραφεία της ΝΔ. Παράλληλα υπάρχει και έντονη ανησυχία για τη δράση ξένων μυστικών υπηρεσιών, που επιβουλεύονται τη χώρα, σε περίπτωση μάλιστα που ανακηρυχθεί και επίσημα από την Ελλάδα η ΑΟΖ.

4 σχόλια:

 1. Μια πίτσα δώρο στον βαψομαλλιά της φωτογραφίας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και οι πράκτορες τον Παναγιωτόπουλο θα χτυπήσουν; Πως το λένε ; Και η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες. Σίγα το πρόσωπο με κύρος και επιφάνεια που θα ασχοληθούν οι όποιοι επιβουλεύονται την Ελλάδα. Αυτόν δεν θα τον πειράξουν γιατί απο μόνος του είναι κακό για τον τόπο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ.
  Α Ν Ε Π Α Ρ Κ Ε Σ Τ Α Τ Ο Σ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Είπαμε. Άμα θέλεις να βγάλεις συμπέρασμα που βαδίζουμε, κοίτα ποιοι παίρνουν ΥΠΕΞ και ΥΠΕΘΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή