30 Μαρτίου 2013

Δυστυχώς δεν είναι Πάσχα καθολικών όλο το χρόνο... έτσι τα κοπρόσκυλα της Βουλής θα αργήσουν μόνο 6 μέρες να πληρωθούν

Με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα (καθώς κανένας δεν τολμάει να τους πει άσχημο νέο από κοντά μιας και κινδυνεύει με ξύλο) ανακοινώθηκε σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή των Καθολικών, στους υπαλλήλους της Βουλής ότι θα πληρωθούν με καθυστέρηση 6 ημερών, λόγω του Πάσχα των Καθολικών. Έτσι για τις επόμενες μέρες ο καταταλαιπωρημένος κλάδος θα ζήσει το δικό του δράμα ανεβαίνοντας έναν Γολγοθά που δεν έχει ανέβει άλλη επαγγελματική ομάδα στη χώρα...

Σύμφωνα με το email...
που υπογράφεται από τον προϊστάμενο του λογιστηρίου της Βουλής «Το Α δεκαπενθήμερο μηνός Απριλίου για τους μόνιμους υπαλλήλους της Βουλής και ο μισθός Μαρτίου για τους ιδιωτικού δικαίου υπαλλήλους θα καταβληθεί Τετάρτη 03/04/2013, λόγω των αργιών του διατραπεζικού συστήματος (Πάσχα Καθολικών) στις 29-03-2013 και 01-03-2013».

Οπως σημειώνει και η ιστοσελίδα the paper που αποκάλυψε το σχετικό θέμα έως σήμερα, όταν η ημέρα πληρωμής συνέπιπτε με αργία, οι υπάλληλοι πληρώνονταν την προηγούμενη εργάσιμη - στην περίπτωσή μας θα έπρεπε να πληρωθούν την Παρασκευή, και θα πληρωθούν την Τετάρτη.

Πάντως στη Βουλή υπάλληλοι αναρωτιούνται αν πληρώνονται με διαθέσιμα του Budestag γιατί αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός ότι η πληρωμή τους συνδέεται με το Καθολικό εορτολόγιο και το ότι δεν δόθηκε εντολή να καταβληθεί η μισθοδοσία από τα υφιστάμενα ταμειακά διαθέσιμα της Βουλής ή από τον ειδικό λογαριασμό της που διαθέτει δεκάδες εκατομμύρια.