22 Μαρτίου 2013

Πατριώτες του κώλου ALERT! Ρωσία τέλος! Σταματήστε να μα τα ζαλίζετε με ομόλογα φυσικού αερίου και δάνεια από Ρωσία...

[Tέλος οι διαπραγματεύσεις της Κύπρου με τους Ρώσους, όπως παραδέχθηκε με δραματικούς τόνους ο κύπριος ΥΠΟΙΚ Σαρρής, μιας και δεν ενδιαφέρονται ούτε για φυσικό αέριο, ούτε για εργοστάσια, ούτε για λιμάνια ανεφοδιασμού, ούτε για καμία παπαριά των ηλιθίων πατριωτών του κ@λου. Το έχουμε πει από την πρώτη στιγμή:
Ότι έγινε στην Κύπρο ήταν εν γνώση του Πούτιν και σε συνεννόηση με την  ΕΕ. Η Γερμανία και η Ρωσία έχουν πολλά κοινά συμφέροντα και δεν θα γίνονταν μπίλιες για την Κύπρο όπως έλεγαν οι ηλίθιοι... Περαστικά σας και δεν ελπίζουμε να συνετιστείτε και να κόψετε τον αυνανισμό μπάς και πάει μπροστά η χώρα αλλά τουλάχιστον μπορείτε να σταματήσετε να μας ζαλίζετε τ' αρχίδ@α με την τιτλοποίηση μελλοντικών εσόδων από φυσικό αέριο και δάνειο από τη Ρωσία... Α! και οι ΑΕροψεκασμένοι του Καμμένου μπορούν να βγάλουν αυτές τις μπούρδες από το πρόγραμμά τους γιατί γελάει ο κόσμος...]

Aυτό ήταν όπως όλα δείχνουν. Άδοξα έληξαν όπως φαίνεται οι διαπραγματεύσεις με την Ρωσία, καθώς όπως ενημέρωσε τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη, ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής, οι Ρώσοι δεν θα έχουν συμμετοχή στο πρόγραμμα διάσωσης του νησιού.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν αργά το βράδυ της Πέμπτης οι δύο άνδρες, αμέσως μετά τη συνάντηση ,στο υπουργείο Οικονομικών της Ρωσίας, ο Σαρρής ενημέρωσε τον Αναστασιάδη ότι δεν έχουν να παριμένουν τίποτα πλέον από τη Μόσχα, αφού όπως φαίνεται οι διήμερες διαπραγματεύσεις δεν είχαν κανέναν αποτέλεσμα.

Οι διαπραγματεύσεις ήταν δραματικές και πολύωρες, αλλά τελικά άκαρπες... με τους Ρώσους να συζητάνε μόνο τη χρονική επέκταση αποπληρωμής του δανείου των 2,5 δις που έδωσαν το 2011