20 Μαρτίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

  -  Γιατί οι Ρώσοι κάνουν τη πάπια μέχρι στιγμής ?
  -  Ο Πούτιν ενοχλήθηκε πραγματικά για το κούρεμα στις καταθέσεις πάνω από 100000 ευρώ?
  -  Γιατί είναι προδότης στην Ελλάδα όποιος έβγαλε τα λεφτά του στο εξωτερικό και δεν είναι προδότες (για τους Ρώσους) οι μεγιστάνες που είχαν τα χρήματά τους στην Κύπρο?

  - Που είναι οι Κινέζοι ΟΕΟ ?
  - Δεν καταλαβαίνουν πολλοί ότι οι συμμαχίες δημιουργούνται την κατάλληλη στιγμή ,στο κατάλληλο τόπο ( βλέπε αγωγός Μπουργκάζ, λιμάνι Πειραιά με Κινέζους) και όχι όποτε γουστάρουμε εμείς. Μήπως αυτά θα πληρώσουν οι Κύπριοι?
   -Γιατί να είναι πιο χρήσιμοι για τους Ρώσους οι Κύπριοι από ότι η Ε.Ε ?
   -Γιατί να δώσουν δάνειο οι Ρώσοι στον Αναστασιάδη ,τη στιγμή που ο φιλορώσος Χριστόφιας δεν μπόρεσε να το εξασφαλίσει ένα χρόνο τώρα?
   -Η Κύπρος είπε χθες ένα μεγάλο ΟΧΙ. Έχετε αναρωτηθεί μήπως τελικά αυτό ήταν το τυράκι για τη φάκα ?Τι θέλω να πω.Μήπως τελικά μπει η Κύπρος στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ με πολύ χειρότερους όρους ,αφού ο κόσμος θα καταλάβει (θα πεισθεί) ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
   Έτσι και ο σκύλος χορτάτος( Ε.Ε) και η πίτα ολόκληρη(κυβέρνηση της Κύπρου) και ο μέσος Κύπριος,μαθημένος και ζυμωμένος με το τραπεζοασφαλιστικό σύστημα της χώρας του ,δεκαετίες τώρα,μόλις σφίξουν τα ζωνάρια θα πει "ας εξασφαλίσω τα λιγότερα,να μη τα χάσω όλα῾
   Ας μη πανηγυρίζουμε λοιπόν όλοι,γιατί ΌΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΓΡΆΨΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ και εδώ δυστυχώς δεν ισχύει ΤΟ ΠΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΩ.
   ¨Απαξ δε υπέγραψε ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ το πρώτο μνημόνιο ,(γιατί στη ουσία δεν υπάρχει δεύτερο και τρίτο μνημόνιο),αλλά διορθωτικές κινήσεις μόνο, ισχύει δυστυχώς το "ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ.
  Δυστυχώς
ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ