08 Μαρτίου 2013

Σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη για την Ιερισσό: Οι ΣΥΡΙΖΑίοι θα επιτρέψουν τελικά τις έρευνες της Αστυνομίας... πάλι καλά!

Μάλιστα έκαναν τόσο μεγάλη παραχώρηση ώστε δέχονται να διερευνηθεί η υπόθεση του εμπρησμού στις Σκουριές!!! Μιλάμε για μεγάλη πρόοδο...

Σύσκεψη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης με αντικείμενο τα επεισόδια στην Ιερισσό πραγματοποιείται αυτή την ώρα (έληξε και συμφώνησαν ότι γίνεται να γίνεται υπό την επίβλεψη του εισαγγελέα... που όύτως ή άλλως γινόταν μιας και χθες ήταν παρόντες 2 εισαγγελείς στο χωρίο) με πρωτοβουλία του προϊστάμενου της Εισαγγελίας Εφετών,


Συμμετέχουν ο υποστράτηγος Βάιος Χόνδρος, ο δικηγόρος των συλληφθέντων κατά τους χθεσινούς έλεγχους της αστυνομίας και εκπρόσωπος της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός.

Στον εισαγγελέα Πολυγύρου βρίσκονται από το πρωί και τα τέσσερα άτομα που συνέλαβε η αστυνομία σε χθεσινούς ελέγχους χωρίς η σύλληψή τους να συνδέεται με την επίθεση της 17ης Φεβρουαρίου στις Σκουριές. Κάτοικοι της Ιερισσού έχουν συγκεντρωθεί για να συμπαρασταθούν στους συλληφθέντες.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων περί όπλων, φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, αλλά και για παράνομη κατοχή ασυρμάτων και ραδιοπομπού.

Τα όπλα θα σταλούν για εργαστηριακό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί αν χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση στις Σκουριές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απολύτως κατά της επένδυσης στις Σκουριές Χαλκιδικής και αν γίνει κυβέρνηση θα την ακυρώσει επισήμανε μέσω του ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.

Ο κ. Σκουρλέτης έκανε δε, λόγο για «αργό θάνατο» των κατοίκων με την επίμαχη επένδυση, διευκρινίζοντας πάντως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντίθετος με ό,τι έγινε στο εργοτάξιο της εταιρείας Hellas Gold στις Σκουριές.
Απαράδεκτη χαρακτήρισε μέσω του ΣΚΑΪ τη χθεσινή συμπεριφορά της αστυνομίας στην Ιερισσό ο βουλευτής Χαλκιδικής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Δριβελέγκας, προειδοποιώντας ότι αν ο πρωθυπουργός και ο αρμόδιος υπουργός δεν λάβουν πρωτοβουλίες εκτόνωσης θα καταγραφούν απρόβλεπτες καταστάσεις στην περιοχή.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/225664/suskepsi-sti-thessaloniki-gia-ta-epeisodia-stin-ierisso-/#ixzz2MwxD6zai
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook