18 Μαρτίου 2013

Κακόγουστο αστείο με Κατίδη και… έκρηξη Παυλή

Δημοσιεύματα (στη μπουρδελοσελίδα του Τριανταφυλλόπουλου όπου μπορεί ο καθένας να γράφει ότι θέλει) αργά το βράδυ της Κυριακής (17/03) έκαναν το γύρω του διαδικτύου και ήθελαν τον Γιώργο Κατίδη να έχει… αυτοκτονήσει μετά τα όσα έγιναν τις τελευταίες 48 ώρες, με τον συμπαίκτη του στην ΑΕΚ να εκρήγνυται!

Ένα κακόγουστο αστείο σκέφτηκαν κάποιοι στο βωμό των… clicks και της επισκεψιμότητας. Ένα δημοσίευμα που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο ήθελε τον Γιώργο Κατίδη να έχει αυτοκτονήσει (!) στη διάρκεια της παραμονής του στην Ιταλία μετά το ρεπό που πήραν οι παίκτες της ΑΕΚ από τον Έβαλντ Λίνεν. Φυσικά και ο 20χρονος ποδοσφαιριστής δεν έφτασε στην αυτοχειρία και επρόκειτο για μια κακόγουστη φάρσα, που έχει γίνει με αρκετούς αναγνωρίσιμους ανθρώπους στο παρελθόν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, η οποία όμως σε λίγα λεπτά είχε κάνει το γύρο του ελληνικού ίντερνετ.

Γρήγορα βέβαια οι περισσότεροι από όσους είχαν αναπαράγει, χωρίς καμία διασταύρωση της «είδησης», το δημοσίευμα, απέσυραν της αναρτήσεις τους και δεν συνέβη ποτέ κάτι τόσο αποτρόπαιο και εξωπραγματικό. Η οικογένεια του Γιώργου Κατίδη βέβαια τα πρώτα λεπτά σάστισε, μέχρι να επικοινωνήσει με τον άσο της ΑΕΚ, ενώ το συμβάν προκάλεσε και την έκρηξη του Μιχάλη Παυλή στην προσωπική του σελίδα στο Facebook!



«ΝΤΡΟΠΗ, ΑΙΣΧΟΣ... Να παίζεται με τις ζωές ανθρώπων και πόσο μάλλον με τη ζωή και την υπόληψη μιας γυναίκας που το μόνο πράγμα που έχει στη ζωή της είναι ο μονάκριβος ΓΙΟΣ ΤΗΣ!!! Ντροπή ξεφτίλες κρέμασμα τώρα σε σας και μόνο εσάς», έγραψε χαρακτηριστικά ο επιθετικός της Ένωσης στο προφίλ του…