24 Μαρτίου 2013

Πέφτουμε απ΄τα σύννεφα: Στους ΑΕροψεκασμένους η Ζωή Γεωργαντά της ΕΛΣΤΑΤ (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, από τη Ρόδο όπου βρίσκεται για το προσυνέδριο του κινήματος στο Νότιο Αιγαίο, η κ. Ζωή Γεωργαντά της ΕΛΣΤΑΤ, έπειτα από πρόταση που της έκανε ο ίδιος, εντάσσεται στους Ανεξάρτητους Έλληνες και αναλαμβάνει οικονομική υπεύθυνη του Ινστιτούτου Ανεξάρτητων Ελλήνων. Η κ. Γεωργαντά υποστήριξε επανειλημμένως σε δηλώσεις της ότι το έλλειμμα του 2009 ήταν....
3,9%(!) (μέχρι κι ο Καραμανλής γελάει μ' αυτό το νούμερο!), επιρρίπτοντας ευθύνες στον υπό δίωξη τότε πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου και στην τότε πολιτική ηγεσία ότι "ενέδωσε στις προσταγές των Γερμανών".

Σύμφωνα με δηλώσεις της υπογράφοντας ψευδείς βεβαιώσεις για ένα φουσκωμένο έλλειμμα ζημίωσαν τουλάχιστον με 28 δισ ευρώ το κράτος".

Η κ. Γεωργαντά αφήνει αιχμές για τον τότε υπουργό Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου λέγοντας ότι τους παρότρυνε "να μην μιλούν και να εκτελούν ότι λέει ο κ. Γεωργίου και ο κ. Ραντερμάχερ" (σ.σ. τότε επικεφαλής της Eurostat) ενώ για τον πρώην πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου αναφέρει ότι η ίδια τον είχε ενημερώσει μέσω του αδελφού του, Αντρίκου.

"Η μόνη επιστημονική μέθοδος που θα μπορούσαν να μας βάλουν στα μνημόνια ήταν ένα διογκωμένο έλλειμμα. Έβαλαν το δικό τους άνθρωπο και μας εξουδετέρωσαν με την πρώτη αμφισβήτηση. Μέχρι που μας απέλυσε ο κ. Βενιζέλος" είπε η κ. Γεωργαντά.



http://www.theinsider.gr