15 Μαρτίου 2013

Τον ξεφτίλισε κι αυτόν ο Άδωνις: Κολοτούμπα και του Κυρίτση της Αυγής που απουσία του έλεγε ότι ο Άδωνις είναι στη λίστα Λαγκάρντ!! (βίντεο)

​Άναψαν τα αίματα ανάμεσα στο βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και τον δημοσιογράφο της Αυγής Γιώργο Κυρίτση με αφορμή μια αναφορά του τελευταίου πως ο κ. Γεωργιάδης είναι στη λίστα Λαγκάρντ!!!

Ο κος Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή της κας Πόπης Τσαπανίδου και μόλις ενημερώθηκε για τη συγκεκριμένη δήλωση του κ.Κυρίτση έγινε έξαλλος και ζητούσε να βγει δημοσίως ο κος Κυρίτσης και να πάρει πίσω αυτά που είπε.

«Να εμφανιστεί ο κ.Κυρίτσης τώρα γιατί θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα! Δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου... Τέλος η λασπολογία και οι φήμες. Περιμένω να ανασκευάσει. Σαν δεν ντρέπεται. Είμαι έξαλλος κ.Τσαπανίδου. Δεν παίζει κανείς με την υπόληψη κανενός! Η περίοδος ευγένειας τελείωσε...Λάσπη σε μένα; Θα τους γδάρω», είπε ο κ.Γεωργιάδης.

Τελικά βγήκε ο δημοσιογράφος της Αυγής και μέσα στις φωνές που ακούγονταν σε πολύ υψηλούς τόνους και από τις δύο πλευρές ο κ. Κυρίτσης είπε πως στη λίστα Λαγκάρντ βρίσκεται η σύζυγος του Αδωνι Γεωργιάδη, Ευγενία Μανωλίδου με τον βουλευτή της ΝΔ να απαντά πως ο πρώην σύζυγος της συζύγου του είναι και όχι εκείνη.

«Με εγκαλείται επειδή ο πρώην σύζυγος της συζύγου μου είναι στη λίστα Λαγκάρντ;», είπε ο κ.Γεωργιάδης.

Στη συνέχεια αντί να πέσουν οι τόνοι ξεκίνησε νέος γύρος κόντρας με αφορμή την υπόθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Μητρόπουλου για το 1.000.00 ευρώ.

«Αφού εκεί στην ΑΥΓΗ είστε τόσο ευαίσθητοι με αυτά τα θέματα γιατί δεν κάνατε και μια αναφορά στην υπόθεση του εν ενεργεία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Μητρόπουλου;. Ούτε μια αράδα δεν έχετε γράψει», είπε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ο κος Γεωργιάδης ήταν τόσο εκνευρισμένος που δεν έδωσε σημασία ούτε στις εκκλήσεις της παρουσιάστριας για εναλλαγή θέματος ! Ο βουλευτής της ΝΔ τσατίστηκε και πάλι λέγοντας πως δεν ανέχεται να του πετούν λάσπη, κάτι που ξεκίνησε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης που είπε ότι η σύζυγος του είναι στη λίστα Λαγκάρντ.

Ο καβγάς όμως είχε ξεκινήσει νωρίτερα πριν γίνει η τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Κυρίτση, καθώς στο πάνελ δίπλα στον κ. Γεωργιάδη ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ήσυχος, με τον οποίο ξέσπασε άλλη κόντρα!