15 Απριλίου 2013

UPDATE: Αστυνομια: 2 νεκροί στη Βοστόνη τα κανάλια μιλάνε και για 12-Έχουν ένα ύποπτο

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία  υπάρχουν 2 νεκροί από την έκρηξη που συγκλόνισε τη Βοστώνη. Καναλια μιλάνε για μέχρι και 12 νεκρούς και 50 σοβαρά τραυματίες.

Ο Λευκος Οίκος..
στην Ουάσιγκτον έχει αποκλειστεί, ενώ η Αστυνομία της Βοστώνης κάλεσε όλους τους Αστυνομικούς να πάνε στα ΑΤ. Την έρευνα έχει αναλάβει το FBI.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο Μαραθώνιο συμμετείχαν και 14 Έλληνες οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους.

Απαγορεύθηκαν οι πτήσεις πάνω απ' τη Βοστώνη και έκλεισε το αεροδρόμιο Logan, ενώ βρέθηκαν άλλες 2 βόμβες που δεν εξερράγησαν. Οι βόμβες είναι απλής κατασκευής και πιστευεται ότι είναι αυτοσχέδιες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία θεωρεί ύποπτο έναν τραυματία, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Βοστώνης υπό φρούρηση. Η συγκεκριμένη πληροφορία διαψεύσθηκε από την Αστυνομία.

Στην περιοχή κατέρρευσε το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας λόγω υπερφόρτωσης, ενώ αρχικά μεταδόθηκε ότι η Αστυνομία το έκλεισε για να μην ενεργοποιηθούν άλλες βόμβες.

Η έκρηξη στη βιβλιοθήκη JFK κοντά στο σημείο τερματισμού του μαραθωνίου, ενώ αρχικά είχε αποδοθεί σε βόμβα, τελικά σύμφωνα με την Αστυνομία οφείλονταν σε πυρκαγιά και όχι σε βόμβα.

Η Αστυνομία καλεί όλους τους πολίτες που έχουν φώτο και βίντεο να τα κοινοποιήσουν στις αρχες προκειμένου να εξεταστούν για υπόπτους.