24 Απριλίου 2013

Πλάκα μας κάνετε ρε; Αυτή είναι η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο για το 2013; [εικόνες]

[Δηλ. η Ελληνίδα στο τέλος είναι χειρότερη;;;]

Συνεχίζει την παράδοση να ψηφίζει νωρίς νωρίς για την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου το περιοδικό People που πέρυσι είχε αναδείξει στην πρώτη θέση την Μπιγιονσέ, αλλά για το 2013 προτίμησε κάτι πιο ξανθό.

Η διάσημη ηθοποιός...Γκουίνεθ Πάλτρου «γκρεμίζει» λοιπόν την ποπ σταρ από την κορυφή.

Μπορεί να εκπλήσσει ορισμένους η επιλογή, καθώς η διάσημη ηθοποιός είναι πλέον περισσότερο νοικοκυρά και έχει αποτραβηχτεί από παλιότερες σέξι εμφανίσεις, ωστόσο, συνεχίζει να έχει αψεγάδιαστο στυλ.

Η ίδια πάντως δηλώνει ότι η οικογένειά της την κάνει να αισθάνεται και να φαίνεται όμορφη ενώ προσθέτει ότι στο σπίτι της κυκλοφορεί με ένα τζιν και ένα Τ – shirt και χωρίς μακιγιάζ.

«Ετσι με έχει συνηθίσει η οικογένειά μου».











Δείτε τώρα και την Ελληνίδα:



Αναστάτωσε για μια ακόμα φορά τον ανδρικό πληθυσμό η ηθοποιός Πηνελόπη Πλάκα που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter φωτογραφίες από το backstage φωτογράφησης που έκανε.

Η νεαρή ηθοποιός που επέλεξε το «χαρακτήρα» της Εύας, πόζαρε κρατώντας ένα μήλο και αφήνοντας τη φαντασία των ανδρών να... οργιάσει.



Όπως δήλωσε η Πηνελόπη, ο κάθε ένας που φωτογραφίζεται από τον φωτογράφο Βασίλη Βρεττό επιλέγει ένα κόνσεπτ: «Το δικό μου θέμα έχει να κάνει με την γυναίκα και τον πειρασμό αλλά και πώς βλέπω το προπατορικό αμάρτημα» συμπλήρωσε.



iefimerida.gr