25 Απριλίου 2013

Και λιγα ειναι ρε αμορφωτοι!!! Μεροκάματο 450 ευρώ για την ομάδα του Ράιχενμπαχ

[Στην Ελλαδα της ρεμουλας οπου ο καθε αγραμματος γινεται βουλευτης και ισοπεδωνει τις γνωσεις, λογικο να επικρατει ο λαικισμος... Ο "αμορφωτος" (γεωπονος που παρκαρε απο νεος στην καρεκλα της ΑΤΕ και αμφιβαλλω αν εχει παρακολουθησει ποτε σεμιναριο) που εκανε την ερωτηση στη Βουλη ξερει ποσο ειναι η αμοιβη ενος καθηγητη πανεπιστημιου πχ. προκειμενου να διδαξει 1 ωρα σε σεμιαριο επαγγελματιων; Ας παει πρωτα να μαθει και μετα να λαικιζει οτι ειναι πολλα τα 450 ευρω για μια μερα...]

Καθαρές απολαβές 450 ευρώ ημερησίως λαμβάνουν τα μέλη της Τask Force του Χόρτσι Ράιχνεμπαχ για κάθε σεμινάριο που διοργανώνουν στην Ελλάδα.

Το θέμα έφτασε στη Βουλή χθες Τετάρτη κατόπιν ερώτησης του ανεξάρτητου βουλευτή, Πάρη Μουτσινά, με την οποία ζητούσε να ενημερωθεί το σώμα της Βουλής για το ποιος ελέγχει την Ομάδα Δράσης της Κομισιόν, ποιες είναι οι αμοιβές της και πώς αποτιμάται το έργο της.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μουτσινάς είχε επισημάνει ότι η αμοιβή ανά εκπαιδευτή της Task Force για κάθε ημέρα σεμιναρίου στην Ελλάδα ανέρχεται σε 350 ευρώ, συν τα εισιτήρια, τα έξοδα διαμονής και τα οδοιπορικά (92 ευρώ).