25 Απριλίου 2013

Θα τρελαθουμε; "70χρονη ληστής με... μάσκα Ζορό"

Πιάστηκε στα πράσα χτες το πρωί 70χρονη γυναίκα, ενώ προσπαθούσε να ληστέψει κατάστημα ενδυμάτων στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.

Η ηλικιωμένη γυναίκα η οποία είχε πραγματικά μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, βρήκε σαν λύση να φορέσει μια ξανθιά περούκα και μια μαύρη αποκριάτικη μάσκα, να πάρει ένα κουζινομάχαιρο και να μπει απειλητικά σε κατάστημα ενδυμάτων.


Την συγκεκριμένη στιγμή στο χώρο βρισκόντουσαν οι γονείς της ιδιοκτήτριας του καταστήματος, μια 58χρονη γυναίκα και ο σύζυγος της.

Η επίδοξη ληστής προσπαθώντας να κρατήσει την ψυχραιμία της πρόταξε το μαχαίρι και ζήτησε να της δοθεί το ποσό των 500 ευρώ.

Δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε να πάρει τα κέρδη της ληστείας της, αφού η αστυνομία Ξυλόκαστρου κινητοποιήθηκε άμεσα και την συνέλαβε.

Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το μαχαίρι μήκους λάμας 18 εκατοστών, η ξανθιά περούκα, η μάσκα και ένα ζευγάρι γάντια.

Η ηλικιωμένη, η οποία όπως έγινε γνωστό, έπασχε από καρδιολογικό πρόβλημα, ένιωσε αδιαθεσία οδηγούμενη στο αστυνομικό τμήμα και έτσι οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου παραμένει και σήμερα φρουρούμενη.