03 Απριλίου 2013

Πατριώτες του κ@λου ALERT!!! Μας πΟρδωσε ο Πούτιν! Μίλησε με τη Μέρκελ στο τηλέφωνο!!

Να στείλουμε τον Πάνο και τον Τέρενς να του τραβήξουν το αυτί

Στο μπλοκ των πρόθυμων θα εντάξουν πλέον οι πατριώτες του κ@λου τον πΟρδότη Πούτιν που αφού μας πΟρδωσε μία φορά φτύνοντας την Κύπρο, μας πΟρδΗδει πάλι μιλώντας με τη Μέρκελ κανονίζοντας τα της συνάντησης που θα έχουν οι δυο τους σε λίγες μέρες, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο κύκλος της πΟρδοσίας!

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν τα «τρέχοντα προβλήματα» στις διμερείς σχέσεις ανάμεσα στην Ρωσία και την Γερμανία κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας που είχαν σήμερα, δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Η γερμανική κυβέρνηση προειδοποίησε την Ρωσία την περασμένη εβδομάδα ότι οι επιθεωρήσεις στα γραφεία που έχουν στην Μόσχα διεθνείς μη κυβερνητικές οργανώσεις και ινστιτούτα ερευνών, συμπεριλαμβανομένων δύο από την Γερμανία, θα μπορούσαν να βλάψουν τις σχέσεις των δύο χωρών. Έτσι ο Πούτιν έσπευσε να επικοινωνήσει με τη Μέρκελ προκειμένου να διαλυθούν τα όποια σύννεφα θα μπορούσαν να δημιουργηθούν στις άριστες σχέσεις των δύο χωρών που επαναλαμβάνουμε για όσους δεν ξέρουν, πέρσι είχαν διακρατικές εμπορικές συναλλαγές ύψους 80 δις... μπας και καταλάβουν επιτέλους οι πατριώτες του κώλου ποιος διοικεί τον κόσμο

Ο Πούτιν και η Μέρκελ θα εγκαινιάσουν μαζί το Σαββατοκύριακο την Έκθεση του Ανόβερου για την Βιομηχανική Τεχνολογία.

Αυτά και περαστικά σας...