09 Απριλίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Ακόμα γελάνε Άδωνις-Μανώλης με τον Πανάρα που εξαφανίστηκε μόλις τους είδε...

Λίγα μόλις λεπτά χρειάστηκε ο Πάνος Καμμένος, προσκεκλημένος στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, για να αποχωρήσει από τις τηλεοπτικές εγκαταστάσεις του GR και της Ζούγκλας, όταν αντίκρισε στο πάνελ τους Άδωνι Γεωργιάδη και Γιάννη Μανώλη.

Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι δεν δέχεται να συνομιλήσει μόνος με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, εν είδει συνέντευξης, ακόμη και σε διαφορετικό στούντιο -όπως είχε προκαθοριστεί- διότι το περιεχόμενό της στη συνέχεια θα σχολιαζόταν από το πάνελ στο οποίο θα συμμετείχαν ο πρώην «Ανεξάρτητος Έλληνας», Γιάννης Μανώλης και ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Προφανώς ο κ. Καμμένος υπονόησε πως θα έπρεπε να ήταν ο μοναδικός συνομιλητής του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και πως δεν θα υπήρχε ουδείς στο στούντιο για να σχολιάσει τα λεγόμενά του. Αμέσως μετά ο Πάνος Καμμένος αποχώρησε με τη συνοδεία του.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο νομικός σύμβουλος του Π. Καμμένου ενημέρωσε πως αύριο (σήμερα, Τρίτη 9 Απριλίου) ο πελάτης του θα καταθέσει αγωγή εναντίον του Α. Γεωργιάδη. Ειδικότερα, ανέφερε πως έχει μαζέψει αρκετά στοιχεία που βαρύνουν τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πλέον τον επόμενο λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος πληροφορήθηκε τις εξελίξεις και ως όφειλε ενημέρωσε τους καλεσμένους και το τηλεοπτικό κοινό του «Kίτρινου Τύπου».

Κατόπιν τούτου το πάνελ σχολίασε το γεγονός, προεξάρχοντος του Άδωνι Γεωργιάδη. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο Πάνος Καμμένος και ο Άδωνις Γεωργιάδης συγκρούονται στον αέρα σε τηλεοπτικά πάνελ. Τα σχόλια που ακούστηκαν στον αέρα ήταν πολλά και άλλα τόσα αναρτήθηκαν στο Twitter από τους «πρωταγωνιστές» του σημερινού επεισοδίου.







Ετοιμάζει αγωγή κατά του Άδωνι...

Σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε συνεργάτης της εκπομπής «Kίτρινος Τύπος» με τον κ. Καμμένο μετά την αποχώρησή του, ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», φανερά εκνευρισμένος, κατέστησε σαφές ότι δεν επρόκειτο να επιστρέψει για να παραχωρήσει τη συνέντευξη αλλά ούτε και να μιλήσει τηλεφωνικά «on air», όπως του ζητήθηκε.

Παράλληλα, ενημέρωσε ότι μαζί με τον νομικό του σύμβουλο ετοιμάζουν αγωγή κατά του κ. Γεωργιάδη για τον τρόπο που σχολίασε την αποχώρησή του από τις εγκαταστάσεις του GR...



Στα video που ακολουθούν καταγράφεται λεπτό προς λεπτό η τηλεοπτική εκδοχή της επεισοδιακής βραδιάς στο GR:

(Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος προλογίζει τον κ. Καμμένο και παρουσιάζει τους καλεσμένους)

(Η ανακοίνωση της αποχώρησης του κ. Καμμένου)

(Συνεργάτες του Κίτρινου Τύπου επικοινώνησαν με τον κ. Καμμένο. Τα σχόλια των παρευρισκομένων)