22 Απριλίου 2013

Ελα να βλεπω να σπανε πληκτρολογια ΣΥΡΙΖΑ-Χρυσαυγιτης: Να γυρίσουν τα τανκς στις παρελάσεις - Μας αρέσει ο ήχος από τις ερπύστριες


Για να δουμε θα τσιμπησουν παλι οι επαναστατες της φακης επειδη καποιος ειπε κατι για να γελασουμε...

Η χθεσινή δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία και παρουσίαζε το 30% των ερωτηθέντων να λένε ότι «επί χούντας τα πράγματα ήταν καλύτερα από σήμερα» φαίνεται ότι έχει κάνει τους Χρυσαυγίτες να είναι έτοιμοι να ξεσαλώσουν.

Μόνον έτσι δικαιολογούνται τα όσα είπε σήμερα σε ερώτηση του στη Βουλή προς τον υφυπουργό Αμυνας Παναγιώτη Καράμπελα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αντώνης Γρέγος. Ο χρυσαυγίτης βουλευτής όταν ο υφυπουργός του είπε ότι έχει σταματήσει η παρουσία μηχανοκίνητων αρμάτων στις παρελάσεις για λόγους οικονομίας αλλά και ρύπανσης του περιβάλλοντος έλαβε το λόγο και είπε απίστευτα πράγματα.

Οτι στα μέλη της Χρυσής Αυγής αρέσει ο ήχος που κάνει η ερπύστρια στην άσφαλτο και επίσης τους αρέσει και το καυσαέριο που παράγεται από την τριβή της ερπύστριας στην άσφαλτο. Πρόσθεσε μάλιστα ότι όταν τα μηχανοκίνητα έπαιρναν μέρος στις παρελάσεις πλησίαζαν τα παιδιά τους κοντά για να ακούνε τον ήχο της ερπύστριας.

Η ερώτηση αφορούσε τις παρελάσεις και την κατάργηση των μηχανοκίνητων αρμάτων σε αυτές και ο κ. Γρέγος στη αρχή της τοποθέτησης του θέλοντας να πουλήσει και πνεύμα άρχισε λέγοντας: «Η ερώτηση μου γίνεται με αφορμή την Εθνική μας επέτειο».

Εκεί έκανε μια παύση έχοντας προφανώς στο μυαλό του ότι κάποιοι θα σκεφτούν τη χθεσινή μαύρη επέτειο της 21Απριλίου και αμέσως μετά συνέχισε «εννοώ την 25 Μαρτίου».

iefimerida.gr