16 Απριλίου 2013

Μπουντεσλίγκα: Αντιπαραθέσεις… οπισθίων στη Γερμανία, για τον Πεπ

Εκανε κι η μυγα κ@λο και ο Κλοπ εβγαλε γλωσσα! Ουστ ρε παλιοκομμουνι :)... Να σημειωθει οτι σε δημοσκοπηση το 57% των φιλαθλων της Μπαγιερν τασσονται εναντιον οποιασδηποτε επαφης Μπαγιερν-Γκουαρδιολα πριν απ' τον ημιτελικο του CL... θα τους σκισουμε χωρις τη βοηθεια του Πεπ ;)

Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ όπου θα αντιμετωπίσουν τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης αντιστοίχως. Ωστόσο το γεγονός ότι η πρώτη πήρε τα σκήπτρα στη Μπουντεσλίγκα από τη δεύτερη, έχει προκαλέσει και μία σχετική αντιπάθεια στους δύο γερμανικούς συλλόγους η οποία εκδηλώθηκε με τρόπο όχι και τόσο κολακευτικό για ανθρώπους σοβαρούς…


«Στοιχηματίζω τα οπίσθιά μου ότι οι άνθρωποι της Μπάγερν θα καλέσουν τον Γουαρδιόλα και θα ζητήσουν τη βοήθειά του», ήταν η ατάκα του προπονητή της Ντόρμουντ κ. Γιούργκεν Κλοπ όταν ενημερώθηκε για το αποτέλεσμα της κλήρωσης των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ το οποίο έφερε τους Βαυαρούς αντιμέτωπους με τη Μπαρτσελόνα.

Ως γνωστόν ο πρώην προπονητής της Μπάγερν κ. Γουαρδιόλα αντικαθιστά το ερχόμενο καλοκαίρι τον κ. Γιουπ Χάινκες στον πάγκο της Μπάγερν.

Η συγκεκριμένη φράση προκάλεσε όπως ήταν αναμενόμενο αντιδράσεις στο στρατόπεδο των βέβαιων πρωταθλητών Γερμανίας για τη σεζόν 2012-13 με το διοικητικό στέλεχος της γερμανικής ομάδας κ. Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε να απαντάει αναλόγως:

«Τα οπίσθια του Κλοπ θα καταλήξουν στο μουσείο της Μπάγερν. Δεν θα ρωτήσουμε τίποτα τον Γουαρδιόλα ενόψει της Μπαρτσελόνα», δήλωσε αρχικά ο αντιπρόεδρος των τετράκις πρωταθλητών Ευρώπης και πρόσθεσε:

«Θα ήταν προτιμότερο για τον Κλοπ να στοιχηματίσει τα μαλλιά του, τα οποία προϊόν μεταμόσχευσης και σίγουρα θα είναι ευκολότερο για εκείνον να ξεκολλήσει...».

ΤΟ ΒΗΜΑ