28 Απριλίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Με Καινή Διαθήκη στρίμωξε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Βορίδης

Καταψηφίστηκε η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για αντισυνταγματικότητα του πολυνομοσχεδίου

Καταψηφίστηκε όπως ήταν αναμενόμενο αφού δεν πατούσε πουθενά η ένσταση αντισυνταγματικότητας του ΣΥΡΙΖΑ η οποία θεώρησε αντισυνταγματικό το ότι το πολυνομοεσχέδιο κατατέθηκε στη Βουλή με ένα και μόνο άρθρο. Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ...
ο εκατομμυριούχος Αλέξης Μητρόπουλος τόνισε ότι με τέτοιες διαδικασίες και με τις συνεχείς πράξεις νομοθετικού περιεχομένου υποβαθμίζεται ο θεσμός του Κοινοβουλίου και πρόσθεσε πως ούτε σε συνθήκες πολέμου δεν πήγαιναν στη Βουλή νομοσχέδια με ένα και μόνο άρθρο. Με την άποψή του συντάχθηκε σύσσωμη η αντιπολίτευση, η κυβερνητική πλευρά ωστόσο απάντησε ότι όλες οι διατάξεις του άρθρου είναι ομοιογενείς όπως προβλέπει το Σύνταγμα αφού αφορούν τα δημοσιονομικά.

Η ένσταση όπως ήταν φυσικό απερρίφθη ωστόσο τις εντυπώσεις κέρδισε για μια ακόμα φορά ο Μάκης Βορίδης της Ν.Δ ο οποίος έδωσε αποστομωτική απάντηση στος Συριζαίους:

"Λόγω και των ημερών η μόνη φράση που σας αξίζει ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές" γιατί καθόλου δεν σας νοιάζει το Συνταγμα. Αυτό που υποκρύπτεται πίσω από τη συγκεκριμένη κοινοβουλετική γυμναστική του Σύνταγμα είναι απόπειρα απονομιμοποίηση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, ευτελισμού των κοινοβουλευτικών θεσμών και υπονομεύσεως του ίδιου του Συντάγματος" είπε ο κ. Βορίδης καταχειροκρoτούμενος από τους βουλευτές της Ν.Δ.

Δείτε το video:



παραπολιτικα