28 Απριλίου 2013

Συνελήφθη ο νταής Τόμπρας-Γιουχα στον Νικολόπουλο που τους ζήτησε συγνώμη...

Τον Νικολόπουλο τον "έκραξαν", τον Ροντούλη δεν τον είδαν στο χώρο του Συνεδρίου όσο και αν τον έψαξαν, ενώ δεν έλειψε και το ξύλο από το γνωστό Τόμπρα που φέσωσε τον κοσμάκη... μιλάμε για τον απόλυτο ξεπεσμό ειδικά του πρώτου που ζήτησε συγγνώμη επειδή ψήφισε το πρώτο μνημόνιο... και προκειμένου φυσικά να ξανακάτσει στην καρέκλα του βουλευτή οταν γίνουν εκλογές, παρόλο που οι ΑΕροψεκασμένοι τον γιούχαραν ενώ ο Χαϊκάλης τον έβρισε χυδαία...

"Αγριεμένοι" εμφανίστηκαν στο Συνέδριο του κόμματος οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Και μπορεί λίγο πριν ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος να είχε ανακοινώσει τη συνεργασία του με τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, ωστόσο αρκετοί σύνεδροι τον υποδέχθηκαν στο βήμα με αποδοκιμασίες και σφυρίγματα!
Ο Ανεξάρτητος βουλευτής και συντονιστής του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος χάρη στην παρέμβαση του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ ολοκλήρωσε την ομιλία του ("Σας παρακαλώ, αυτά είναι φασιστικά πράγματα. Αφήστε τον να μιλήσει. Το Συνέδριο θα αποφασίσει" είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος) ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ζήτησε συγγνώμη απ' τους Ανεξάρτητους Έλληνες που ψήφισε το Μνημόνιο.

Οι Θεσσαλοί σύνεδροι περίμεναν σήμερα το πρωί να βρουν μπροστά τους και τον Αστέριο Ροντούλη ωστόσο ο Τυρναβίτης δεν έδωσε το παρών. 'Ισως να σκόπευε να εμφανιστεί αύριο το πρωί και μετά τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του Νικολόπουλου να το ξανασκεφτεί...Άλλωστε ο Ροντούλης ως βουλευτής του ΛΑΟΣ και μετέπειτα Υφυπουργός της Κυβέρνησης Παπαδήμου, λογίζεται ως περισσότερο "μνημονιακός" σε σχέση με τον Αχαιό πολιτικό στη συνείδηση των ακραιφνής αντιμνημονιακών που στοιχίζονται στις γραμμές των ΑΝ.ΕΛ. Δεν είναι τυχαίο που στην ομιλία του ο βουλευτής του κόμματος Βασίλης Καπερνάρος, υπογράμμισε την ανάγκη οι Ανεξάρτητοι 'Ελληνες να διατηρήσουν τη γονιδιακή καθαρότητα τους. Ήταν σαν να λέει "τους μνημονιακούς δεν τους θελουμε"...

Πάντως, τις εργασίες του Συνεδρίου το Σάββατο το πρωί σκίασε ένα περιστατικό βιαιοπραγίας όταν ο Γραμματέας Οργανωτικού των ΑΝ.ΕΛ, Κυριάκος Τόμπρας, γρονθοκόπησε (!) μία γυναίκα-στέλεχος του κόμματος και συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομίας. "Μπαρούτι" η ατμόσφαιρα στο Συνέδριο, που να μη γινόταν και στο στάδιο "Ειρήνης και Φιλίας"!