28 Απριλίου 2013

Αποκλειστικά ελληνικό: Έχει κι ο Μόσιαλος φιλάθλους-Ποιοι είναι;

[Δηλ. πόσο απογοητευμένος πρέπει να είσαι από τη ζωή και όχι μόνο από την πολιτική, για να ακολουθείς τον Ηλία Μόσιαλο; ΠΟΣΟ;]

Ο Ηλίας Μόσιαλος έγινε γνωστός ως στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. Τον έχρισε βουλευτή Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο έως το Νοέμβριο του 2011.

Από τότε, τα φώτα της δημοσιότητας τον εγκατέλειψαν, αλλά αυτός συνεχίζει να ασχολείται με την πολιτική μέσα από τον πολιτικό σχηματισμό Δυναμική Ελλάδα που δημιούργησε τον Σεπτέμβριο του 2012.

Οπως, μάλιστα αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα κυριακάτικη δημοκρατία, η «γιάφκα» του κ. Μόσιαλου βρίσκεται στην οδό Σούτσου της πλατείας Μαβίλη. Εκεί συγκεντρώνονται συχνά τα στελέχη της κίνησης, συζητούν και οργανώνονται.

Οι συγκεντρώσεις αυτές είναι κλειστές και για τη συμμετοχή απαιτείται... συστατική επιστολή.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα σε αυτές τις συγκεντρώσεις εμφανίζεται συχνά και η κόρη του Θεόδωρου Πάγκαλου Αριάδνη.

Στην τελευταία όμως συνάντηση, πριν τις γιορτές του Πάσχα, την περασμένη Τετάρτη εμφανίστηκε ο γενικός γραμματέας Εσόδων Χάρης Θεοχάρης.

Στη διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο κ. Θεοχάρης, ενημέρωσε τους παριστάμενους ότι «συμφωνεί με τις θέσεις τις Δυναμικής Ελλάδας» και ότι «θα ενεργοποιηθεί για να τις στηρίξει και να τις προωθήσει».

iefimerida.gr