29 Απριλίου 2013

Μπουτάρης προς Γκιουλέκα: «Βλέπετε την πλάτη μας»!


Φραστικό επεισόδιο μεταξύ του δημάρχου Θεσσαλονίκης και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κώστα Γκιουλέκα, σημειώθηκε σήμερα Δευτέρα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.


Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Γκιουλέκας απευθύνθηκε στον αντιδήμαρχο Οικονομικών, Γιώργο Αρβανίτη, υπενθυμίζοντάς του ότι η διοίκηση Μπουτάρη εκλέχθηκε με διαφορά λίγων ψήφων και τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ.

Εκεί ήταν που «άναψαν τα αίματα», με τον κ. Μπουτάρη να λέει στον κ. Γκιουλέκα «και μία μόνο ψήφος αρκεί, όπως στον ιππόδρομο στο φότο φίνις, που λέμε. Είμαστε διοίκηση και βλέπετε τις πλάτες μας».

Αμέσως ήρθε η απάντηση από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, ο οποίος του είπε «λιγότερη αλαζονεία δεν βλάπτει», για να του απαντήσει ο δήμαρχος πως «ο δεύτερος βλέπει την πλάτη του πρώτου, δεν σας είπα τρώτε τη σκόνη μας. Σας ενοχλεί αυτό αλλά θα το φάτε».


Ο κ. Γκιουλέκας πήρε τον λόγο και ο δήμαρχος τον κατηγόρησε πως είναι αγενής, ενώ με τη σειρά του ο κ. Γκιουλέκας είπε «είναι γνωστή η αγένεια του κ. Μπουτάρη».