24 Απριλίου 2013

Επίθεση και υπονοούμενα από Παπαχρήστου για Στάη

Υπονοούμενα κατά της Έλλης Στάη αφήνει μέσα από τη στήλη του στα “Νέα” ο Γιώργος Παπαχρήστος. Ο γνωστός δημοσιογράφος, η στήλη του οποίου στην ημερήσια “ναυαρχίδα” του Συγκροτήματος Λαμπράκη αριθμεί σειρά από ρεπορταζιακές επιτυχίες, αναφέρεται στην επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του μέσω της εκπομπής της Έλλης Στάη στην κρατική τηλεόραση, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Και αφού προσπερνά την επίθεση Καμμένου, σχολιάζοντας ότι ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του, περνάει στην αντεπίθεση σε σχέση με το πως χειρίστηκε τη συζήτηση η Έλλη Στάη.

“Θα ανέμενα από την τόσο ευαίσθητη περί τη δεοντολογία τηλεπαρουσιάστρια, της οποίας είχα παρακολουθήσει ήδη από τις παραμονές του 1981 τις… κοπιώδεις προσπάθειες να βγει στο γυαλί, να πράξει το αυτονόητο: Να με προστατεύσει, αφού ήμουν απών. Δεν το έπραξε, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά πόσο δύσκολο πράγμα είναι να διαθέτεις μέση. Και αρχές…”, κλείνει τη γεμάτη βαριά υπονοούμενα αποστροφή του για την Έλλη Στάη ο Γιώργος Παπαχρήστος.

ysterografa.gr