03 Απριλίου 2013

Τι άλλο θα ακούσουμε!! Περήφανος ο Magic Johnson… που ο γιός του είναι gay... τι gay δηλ.... ξεφωνημένη αδερφή είναι ΦΩΤΟ

Ο θρυλικός σταρ του NBA Magic Johnson δηλώνει πως αυτός κι η οικογένειά του νιώθουν πολύ περήφανοι για το γιο του Earvin Johnson III, ο οποίος πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι είναι gay.

Ο μικρός γιος του Μ.Johnson, εθεάθη την προηγούμενη εβδομάδα να περπατάει χέρι-χέρι με τον σύντροφό του, σε βραδινή τους έξοδο στο Λος Άντζελες, κάτι που έκανε ιδιαίτερα ευτυχείς τους γονείς του! Ο Magic Johnson δήλωσε: «Εγώ κι η σύζυγός μου Cookie, αγαπάμε πολύ τον EJ (όπως τον αποκαλούν) και τον στηρίζουμε σε ότι κι αν κάνει. Είμαστε πολύ περήφανοι για εκείνον».

Πατέρας και γιος έχουν ένα πολύ δυνατό δέσιμο μεταξύ τους και μοιράζονται το ενδιαφέρον τους για την ομάδα L.A Dodgers , της οποίας ο Johnson ανέλαβε τα δικαιώματα την προηγούμενη άνοιξη.

Σε μία «πλούσια» καριέρα στο μπάσκετ ο Johnson είχε πολλές διακρίσεις, όπως το να έχει κερδίσεις τρεις φορές NBA MVP βραβεία, να έχει φτάσει σε τελικούς του NBA και κυρίως να έχει υπάρξει μέλος της ‘Dream Team’ που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες το 1992. Το 1996 τιμήθηκε ως ένας από τους καλύτερους 50 παίχτες στην ιστορία του NBA και μπήκε στο Hall of Fame του μπάσκετ το 2002.



ysterografa.gr