31 Μαΐου 2013

Άφαντος ο Αλβανος που απελάθηκε πριν χρόνια από την Ελλάδα - Οι διαλογοι με τη 13χρονη

Όμορφα λόγια, υποσχέσεις και όνειρα έταζε στην 13χρονη Χριστίνα ο 23χρονος Αλβανός dj προκειμένου να την πείσει, τελικά, να βρεθεί στο πλευρό του, να παρατήσει τον παππού , τη γιαγιά και την αδερφή της με τους οποίους έμενε, και να επιχειρήσει το ταξίδι στην Καβάλα όπου ζούσε και εργαζόταν ο ίδιος.

Οι διάλογοι που είχε με την ανήλικη στο Facebook, από όπου και την είχε γνωρίσει, είναι αποκαλυπτικοί. Στις 18 Απριλίου οι δύο τους έχουν τον ακόλουθο διάλογο:

Mario Aiazi: «γιατί αγάπη μου σε άφησα εγώ;»

13χρονη: «Οχι δεν με άφησες αλλά πρόσεξε μην το κάνεις...»

Mario Aiazi: «χααα ματάκια μου όμορφα. Το φεγγάρι είναι πιο κοντά γιατί μαζί σου τφτάνω πιο μακριά»

13χρονη: «Ναι όντως.., να είμαι απλά μαζί σου και καταφέρνω τα ΠΑΝΤΑ...»

Mario Aiazi: «ομορφιάααα μουυυυ»

Ο Aiazi φαίνεται να είχε ξεκινήσει από πολύ νωρίτερα την επιχείρηση προσέγγισης της μικρής Χριστίνας καθώς το Μάρτιο του 2012 σε διάλογο που είχε με φίλο του – και πάλι στο facebook – για το αν είχε κάποια σχέση, ο ίδιος απαντά «δεν μπορώ να σου πω από εδώ αλλά καλά πάμε μέχρι τώρα» για να ακολουθήσει τρεις μήνες μετά, τον Μάιο του 2012, η «ενημέρωση» του προφίλ του ότι βρίσκεται πλέον «σε σχέση».



Mάλιστα, όπως προκύπτει και από τα μηνύματά τoυ στην γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο δράστης είχε γνωρίσει μέσω Διαδικτύου και την αδερφή της κοπέλας και σχεδίαζε να «κλεφτεί» με την 13χρονη λίγο μετά το Πάσχα!

Ενδεικτικός είναι ένας διάλογος που είχε με την αδερφή της Χριστίνας στον οποίο ο Αλβανός γράφει πως δεν θα την πάει και στην... Κίνα!

«Καλά μην κάνεις έτσι θα την βλέπεις δεν θα την πάω και στην Κίνα εδώ θα είμαστε» έγραψε σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει την αδερφή της 13χρονης η οποία τον ρωτούσε συνεχώς πως θα ένιωθε αν εκείνος έχανε τη δική του αδερφή.

Προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι τον διάλογο διέκοψε η ίδια η 13χρονη η οποία έγραψε στην αδερφή της: «Δεν θα πεθάνω. Θα με βλέπεις».

Οι φωτογραφίες πάντως που είχε αναρτήσει στο Facebook δίνουν την εντύπωση ενός ανθρώπου που αγαπά τα γρήγορα αυτοκίνητα, τις γρήγορες μηχανές αλλά και το χρήμα.

Είχε απελαθεί και γύρισε ξανά

Σύμφωνα με το Έθνος, αρχικά το στίγμα της Χριστίνας εντοπίστηκε μέσω του κινητού της τηλεφώνου, το οποίο άνοιξε όταν έφτασε στην Καβάλα για να τηλεφωνήσει σε φίλη της στα Σπάτα.

Όπως έγινε γνωστό το ζευγάρι κυκλοφορούσε με ένα λευκό αγροτικό αυτοκίνητο στην περιοχή της Ελευθερούπολης, όπου τα προηγούμενα χρόνια ο νεαρός εργαζόταν ως βοσκός.

Δημοσίευμα της Καθημερινής, αναφέρει πως ο 23χρονος Αλβανός είχε απελαθεί πριν 2 χρόνια από την Ελλάδα για παράβαση του νόμου περί Ναρκωτικών. Ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες, η 13χρονη ζει στο σπίτι της γιαγιάς της, ενώ μεγαλώνει χωρίς πατέρα και η μητέρα της είναι τοξικομανής και φέρεται να είναι τρόφιμος ιδρύματος.