17 Μαΐου 2013

BINTEO-Μακαρος σε ΣΥΡΙΖΑ: Δεν μοιραζετε πιστοποιητικά δημοκρατικής νομιμοποίησης

«Η ΝΔ είναι περήφανη για την πολιτική της παράδοση, για την ταυτοτητα της, για τη συνθεση της και την ιδεολογία της δεν την εξαρτά από την έγκρισή σας»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, με αφορμή την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα για το παρελθόν του στην ΕΠΕΝ, ο κ. Βορίδης με μια σειρά ερωτημάτων, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον ότι «εκτρέφει τα φασιστικά φαινόμενα».

«Άκουσα το πρωί τον κ. Τσίπρα να μιλάει για το ακροδεξιό μου παρελθόν, ότι ο Κεφαλογιάννης δεν ψήφισε την άρση ασυλίας Κασιδιάρη, ότι ο Πρωθυπουργός έχει ακροδεξιούς συμβούλους. Και αναρωτήθηκε αν αυτό είναι το δημοκρατικό τόξο με το οποίο πρέπει να συνεργαστεί. Τι είναι αυτά που λέτε κύριοι; Αμφισβητείτε την δημοκρατικότητα της Ν.Δ; Του μεγαλύτερου κόμματος στην Ελλάδα που επανέφερε την δημοκρατία στον τόπο; Χαρακτηρίζετε τον κ. Δένδια ναζί; Αμφισβητείτε την δημοκρατικότητα της κυβέρνησης;

Σήμερα στην «Αυγή», το κομματικό σας όργανο, γράφετε ότι η κυβέρνηση είναι επιστρατευμένη στην ακροδεξιά. Αντιλαμβάνεστε τι κάνετε; Αντιλαμβάνεστε ποιος εκτρέφει τα φασιστικά φαινόμενα; Η πολιτική απονομιμοποίηση και ο λαϊκισμός είναι ο προάγγελος του εξτρεμισμού. Να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να αντιληφθείτε ότι δεν μοιράζετε πιστοποιητικά δημοκρατικής νομιμοποίησης . Αυτό που κάνετε οδηγεί στον συνολικό χαμό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βορίδης.



ysterografa.gr