16 Μαΐου 2013

Κατάθεση Κασιδιάρη για το επεισόδιο με την Κανέλλη

Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατέθεσε σήμερα στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης για το επεισόδιο που είχε με την Λιάνα Κανέλλη σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ-1.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αρνήθηκε την κατηγορία απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης που του αποδόθηκε και ζήτησε την απαλλαγή του.

Μεταξύ άλλων στην κατάθεσή του τόνισε: «Αρνούμαι κατηγορηματικά την κατηγορία που μου αποδίδεται. Ουδέποτε διέπραξα το αδίκημα της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Αδιάψευστος μάρτυράς μου το τηλεοπτικό υλικό της επίμαχης εκπομπής, που περιλαμβάνεται στη δικογραφία. Η εν λόγω κατηγορία προέκυψε κατόπιν κακόβουλου τηλεφωνήματος του δημοσιογράφου κ. Δελατόλα στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών κ. Ράικου, γεγονός που επίσης αποδεικνύεται από το τηλεοπτικό υλικό.

Είναι προφανές ότι η κατηγορία απαγγέλθηκε από άνθρωπο που ουδέποτε είδε το επίμαχο γεγονός, με προφανή σκοπό να κινηθεί άμεσα η αυτόφωρη διαδικασία και να συλληφθώ, καθώς το εν λόγω αδίκημα διώκεται αυτεπάγγελτα. Θεωρώ θλιβερό να συνεχίζεται η ταλαιπωρία μου και να διαπομπεύομαι δημοσίως από τα μέσα ενημέρωσης, για ένα αδίκημα που οι πάντες γνωρίζουν ότι δεν διέπραξα. Για όλους τους παραπάνω λόγους αιτούμαι την απαλλαγή μου».

http://ysterografa.gr