23 Μαΐου 2013

Έσπασε τα νεύρα των χρυσαυγιτών ο Δένδιας

[Μεταξυ μας τωρα, ψιλομαλακι@ του Δενδια να χρησιμοποιει ενα εγκλημα για να απαντησει ειρωνικα σε Χρυσαυγιτες και εχει δικιο ο Χρυσαυγιτης οσον αφορα το τυπικο οτι ο Δενδιας επρεπε να επισκευθει και το χωριο στα Γιαννενα αφου επισκεφθηκε τη Μανωλαδα... απο την αλλη εκπλησσουν τα νουμερα της ΧΑ που περιμενουν σοβαρη αντιμετωπιση και διαλογο οταν ολη την ωρα τον βριζουν και λενε τις παπαριες τους για μασονικες στοες. Δηλ ρε στοκοι, ο Δενδιας δεν εχει κανει ουτε ενα καλο; Ουτε ενα μπραβο δεν αξιζει;]

Λιγότερο και από ένα λεπτό χρειάστηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας για να απαντήσει στον Χρυσαυγίτη βουλευτή Ι. Λαγό για την εγκληματική δράση αλλοδαπών στην Ελληνοαλβανική μεθόριο.

Ο βουλευτής αναπτύσσοντας την επίκαιρη ερώτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής αναφέρθηκε στην περίπτωση αλλοδαπού που σκότωσε δύο ηλικιωμένους στα Γιάννενα και εισέβαλε σε καφενείο με χειροβομβίδα. Ο κ. Λαγός αξιοποίησε το συγκεκριμένο έγκλημα προκειμένου να κατηγορήσει τον κ. Δένδια ότι ενώ πήγε στη Μανωλάδα να συμπαρασταθεί στους εργάτες αλλοδαπούς, δεν έκανε το ίδιο για τους Έλληνες στις ακριτικές περιοχές που πέφτουν θύματα εγκληματικής δράσης αλλοδαπών. Είπε ακόμη ότι η κυβέρνηση πρέπει να καταθέσει αντιρατσιστικό νόμο στη Βουλή για να τιμωρείται αυστηρά η ρατσιστική συμπεριφορά των παράνομων μεταναστών κατά των Ελλήνων πολιτών.

«Πρόκειται για ένα βαρύτατο έγκλημα που εξιχνιάστηκε από την Ελληνική Αστυνομία σε λίγες ώρες και ο δράστης συνελήφθη. Δεν έχω κάτι άλλο να πω», απάντησε ο κ. Δένδιας.

Η στάση του προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή που κατηγόρησε τον κ. Δένδιας ό,τι επιδεικνύει στάση απαράδεκτη, ό,τι είναι ντροπή να απαντά με αυτό τον τρόπο. Σχολίασε ακόμη ό,τι «ενώ ο υπουργός δεν απαντά στη Βουλή, είναι λαλίστατος σε συγκεντρώσεις φίλων του που βρίσκονται στις μασονικές τάξεις» την ίδια ώρα που οι αλλοδαποί κακοποιοί κάνουν ότι τους γουστάρει, ξεφτιλίζουν την αστυνομία και έχουν γραμμένο το υπουργείο στα παλιά τους τα παπούτσια.

Όμως ούτε και τότε ο υπουργός θέλησε να απαντήσει. Ο κ. Δένδιας δεν έκανε χρήση της δευτερολογίας του, προκαλώντας ειρωνικά χειροκροτήματα από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην αίθουσα. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος Χρυσαυγίτης επιτίθεται στον κ. Δένδια.

Στο παρελθόν είχε επιχειρήσει να δημιουργήσει ένταση στη Βουλή όταν κατά τη συζήτηση ερώτησής του είχε κατηγορήσει τον υπουργό προστασίας του Πολίτη ότι «εκτελεί εντολές του Πρωθυπουργού για να ανακόψει την άνοδο της Χρυσής Αυγής». Του είχε επίσης πει ότι όσες κλούβες και αν πάνε έξω από τα γραφεία του κόμματος του και όσους αστυνομικούς και αν αφαιρέσει από τη φύλαξη των βουλευτών, η Χρυσή Αυγή θα συνεχίζει την ανοδική της πορεία. Ούτε και τότε ο κ. Δένδιας είχε αφιερώσει πολύ χρόνο για να απαντήσει στον κ. Λαγό. Περιορίστηκε να του απαντήσει πως ούτε ο Πρωθυπουργός, ούτε κάποιο κόμμα ή κάποιος φορέας του έχει δώσει εντολές σχετικές με το θέμα.

matrix24.gr