30 Μαΐου 2013

Ποιοι είναι οι σταρ που αδυνατούν να τιθασεύσουν την λίμπιντό τους - Επτά άνδρες, μία γυναίκα [εικόνες]

Εφεύρεση ή πραγματική πάθηση, ο εθισμός στο σεξ «δικαιολογεί» καταστάσεις. Ειδικά στο Χόλιγουντ όπου όλα επιτρέπονται.

Ο κατά συρροήν άπιστος «βαφτίζεται» σεξουαλικά εθισμένος και εισάγεται σε κλινική αποτοξίνωσης. Η Sun θυμίζει τις περιπτώσεις οκτώ σταρ, επτά ανδρών και μίας γυναίκας που «παλεύουν» με την λίμπιντό τους.
ΚΑΝΙΕ ΓΟΥΕΣΤ

Ο ράπερ έχει δηλώσει ότι από ...παιδί έδινε μάχη με μια υπερδραστήρια λίμπιντο. Η Κιμ Καρντάσιαν είναι ενήμερη;



ΡΑΣΕΛ ΜΠΡΑΝΤ

Ο ηθοποιός γράφονταν ότι το 2007 είχε ήδη γευτεί τον έρωτα με 2.000 γυναίκες. Οι φίλοι του τον προέτρεψαν να μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης και φάνηκε ότι το 2009 «εξημερώθηκε». Παντρεύτηκε την Κέιτι Πέρι, αλλά χώρισαν 14 μήνες μετά για να επιστρέψει στις παλιές του συνήθειες.



ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΝΤΟΥΚΟΒΝΙ

Είναι γνωστό ότι το 2008 ο ηθοποιός μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης από τον εθισμό του στο σεξ. Κυνηγούσε περισσότερες γυναίκες απ' ό,τι εξωγήινα όντα και παρά την υπομονή της συζύγου του Τία Λεόνι, χώρισαν οριστικά το 2011.



ΤΑΙΓΚΕΡ ΓΟΥΝΤΣ

Ο εθισμός του σούπερ σταρ του γκολφ ήρθε στο φως το 2009, όταν η σύζυγός του Ελιν Νόρντιγκρεν βρήκε στο κινητό του αυθάδη μηνύματα μιας ...κυρίας. Το σκάνδαλο ξέσπασε και έφερε στην επιφάνεια έναν στρατό ερωμένων. Λέγεται ότι κατά τη διάρκεια του γάμου του απάτησε την Ελιν 121 φορές!



ΤΖΕΣΕ ΤΖΕΙΜΣ

Τον γνωρίσαμε χάρη στη βράβευση της Σάντρα Μπούλοκ με Οσκαρ. Λίγο μετά την τελετή η ηθοποιός κατέρρεε, ενώπιον της απιστίας του επί εξαετίας συζύγου της Τζέσε Τζέιμς. Ο 43χρονος Τζέιμς πήγε στην Αριζόνα σε κέντρο αποτοξίνωσης, η Μπούλοκ πλήρωσε, αλλά τον χώρισε κιόλας και λίγο μετά υιοθέτησε κι ένα παιδί.



ΤΣΑΡΛΙ ΣΙΝ

Πίσω στο 2006, ο αμετανόητος γυναικάς κατέλαβε τη δεύτερη θέση σε μια λίστα του περιοδικού Maxim για τους δέκα κορυφαίους μύθους του σεξ. Κυκλοφορούσε τότε ότι είχε σχέσεις με 5.000 γυναίκες, με τάση στις πόρνες και τις πορνοστάρ.



ΤΖΟΝ ΜΕΓΕΡ

Αυτός ο κάτω του μέσου όρου – εμφανισιακά – ηθοποιός είχε κατά καιρούς σχέσεις με την Τέιλορ Σουίφτ, την Τζένιφερ Ανιστον και τώρα βγαίνει με την Κέιτι Πέρι (αυτό το κορίτσι δεν μαθαίνει από τα λάθη του). Ο ίδιος βέβαια δήλωσε το 2010 στο Playboy ότι ήταν εθισμένος στο σεξ με την πρώην του Τζέσικα Σίμπσον, που μετά από αυτόν και «νοικοκυρεύτηκε» και έγινε μάνα. «Αυτό το κορίτσι είναι σεξουαλική ναπάλμ, είναι το κρακ μου», έλεγε για την Σίμπσον. Η ίδια, ωστόσο, δεν κολακεύτηκε. «Είμαι λίγο θυμωμένη, δεν θέλω οι άνθρωποι να γνωρίζουν πώς είμαι στο κρεβάτι», είχε πει στην Οπρα.



ΛΙΝΤΣΕΪ ΛΟΧΑΝ

Ανάμεσα σε όλες τις φήμες ή αλήθειες που την συνοδεύουν, υπάρχει κι αυτή του σεξουαλικού εθισμού. Η ίδια δεν την διέψευσε ποτέ. Όταν ρωτήθηκε το 2007, εάν μια από τις πολλές θητείες σε κέντρο αποτοξίνωσης ήταν συνδεδεμένη με εθισμό στο σεξ, παραδέχτηκε: «Ήταν πολλά πράγματα ...ξέρεις. Μου αρέσει το σεξ. Μισώ να κοιμάμαι μόνη».



iefimerida.gr