24 Μαΐου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Πιθανότατα την Δευτέρα στο Λονδίνο η ταφή του Τόμας


Τις επόμενες ημέρες, πιθανότατα την Δευτέρα, θα γίνει στο Λονδίνο η ταφή του Τόμας Πρωτόπαπα, μετά το «αντίο» που του είπαν το μεσημέρι της Παρασκευής, στην εκκλησία της Παναγίας Μαρμαριώτισσας στο Χαλάνδρι, συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι.


Με δάκρυα στα μάτια και λευκά λουλούδια, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, όλοι έγιναν μια αγκαλιά και αποχαιρέτησαν τον ξανθό «άγγελο», που «έφυγε» από την ζωή μετά από 66 μέρες «μάχης» στην Εντατική, βυθίζοντάς τους στο πένθος.

Οι γονείς και ο αδερφός του, ο θείος και η γιαγιά του, η σύντροφός του και οι συνάδελφοί του, οι φίλοι, ο προπονητής και οι συναθλητές του, ήταν εκεί... Νίκος Αναδιώτης, Πάνος Βλάχος, Βασιλική Ανδρίτσου, Γιάννης Λουκάκος, Κατερίνα Γερονικολού, Στέλιος Παρλιάρος, Αγγελική Δαλιάνη, Ελένη Φιλίνη, Αννίτα Ναθαναήλ, Ζαν Μπατσίτ, Άρης Παπαργυρόπουλος, Σπύρος Θεοδόσης, Δημήτρης Αλεξάνδρου, ήταν μερικοί μόνο από τους ανθρώπους της showbiz που έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τον Τόμας, τον άνθρωπο με τον οποίο δούλεψαν, γέλασαν και έζησαν τις επιτυχίες του.

«Ένα “αντίο” και ένας αποχαιρετισμός για τον Τόμας, που αποφάσισε να κάνει το ταξίδι προς τους αγγέλους και τα επουράνια», είπε ο θείος του 26χρονου ηθοποιού, ενώ, αντί στεφάνων, συγκεντρώθηκαν χρήματα για τα παιδικά χωριά «SOS», τα οποία ο Τομ είχε επανειλημμένα βοηθήσει.

Τελευταία του κατοικία θα είναι ο οικογενειακός τάφος της μητέρας του, Άλισον, που βρίσκεται στο Λονδίνο. Όπως εξήγησε ο θείος του, «η κηδεία θα γίνει σε στενό οικογενειακό πλαίσιο, γιατί ο Τομ ήταν, είναι και θα είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, πολύ περισσότερο των γονιών του και του αδερφού του».