16 Μαΐου 2013

Αυτοι θελουν να τους υποστηριζουμε οταν παιζουν στο εξωτερικο; Ο Πρίντεζης χαρακτήρισε «πράγμα» τη φανέλα του Παναθηναϊκού κι ο Τόμιτς τραγουδούσε συνθήματα κατά των «Πρασίνων» [βίντεο]

Ο χαρακτηρισμός «πράγμα» του Γιώργου Πρίντεζη για τη φανέλα του Παναθηναϊκού προκάλεσε αντιδράσεις. Ο διεθνής φόργουορντ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Βράδυ» του ΑΝΤ1 και όταν ρωτήθηκε αν θα έβγαζε ποτέ τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού για να παίξει στον Παναθηναϊκό, απάντησε: «Δεν θα φορούσα αυτό το πράγμα...».

Η δήλωσή του προκάλεσε αντιδράσεις και αργότερα ο Πρίντεζης μέσω του λογαριασμού του στο facebook φρόντισε να εξηγήσει τη θέση του για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. «Προς αποφυγή παρεξηγήσεων σχετικά με τη δήλωση μου για φανέλα αντίπαλης ομάδας ως "πράγμα" θέλω να πω ότι δεν ολοκλήρωσα τη σκέψη μου με αποτέλεσμα να ακουστεί διαφορετικά από αυτό που πιστεύω και ήθελα να βγει!!! Καταλαβαίνω ότι δεν ακούστηκε ωραία και θέλω να εξηγήσω ότι σε καμία περίπτωση δεν θα υποβάθμιζα καμία ομάδα και ιδιαίτερα ένα τέτοιο ιστορικό σύλλογο με συμπαίκτες-φίλους!», ήταν το σχόλιο του Πρίντεζη.

Την ίδια στιγμή ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνει τον βοηθό του Γιώργου Μπαρτζώκα και πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Μίλαν Τόμιτς να φωνάζει συνθήματα κατά του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.



iefimerida.gr